Survivor: Αυτή είναι η πρώτη αποχώρηση μετά την ένωση...

Άρης Κατσιφής
0


Σε μια ελαφρώς πιο σύντομη εβδομάδα του Survivor, μειωμένη κατά μία ημέρα λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας, μια εκ των δύο ομάδων έμελλε να μετρήσει ακόμα μια απώλεια στο συμβούλιο του νησιού. Εκεί δηλαδή όπου οι Μπλε και οι Κόκκινοι συνάντησαν μέσω… σύνδεσης τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό, ο οποίος και ανακοίνωσε πως θα απουσιάζει για λίγες ημέρες από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα από το Survivor ήταν ο Άρης Σοϊλέδης και η Σοφιάνα Αβραμάκη από την μπλε ομάδα καθώς και ο Γιώργος Κατσαούνης και η Τζο Μαρδιάκη από την κόκκινη ομάδα. Μοιρασμένο, λοιπόν, το παιχνίδι αλλά για κάποιον ή κάποια η διαδρομή

Survivor: Άρης Σοϊλέδης και Τάκης Καραγκούνιας ζήτησαν συγνώμη από την παραγωγή

Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως στο αγώνισμα επάθλου που προηγήθηκε του συμβουλίου του νησιού, ο Άρης Σοϊλέδης και ο Τάκης Καραγκούνιας του Survivor θέλησαν να ζητήσουν συγνώμη για την συμπεριφορά που παρουσίασαν ένα επεισόδιο νωρίτερα.

Ειδικότερα, ο Άρης Σοϊλέδης δήλωσε πως «θέλω να πω συγνώμη στην παραγωγή και από τον Τάκη. Υπήρχε μια ένταση την οποία θέλω πραγματικά να την αφήσω πίσω και να την ξεχάσω. Έχω έρθει εδώ για έναν σκοπό και θέλω να ξεχάσω αυτό το περιστατικό γιατί δεν με αντιπροσωπεύει σαν άνθρωπο».

«Μερικές φορές κάποια πράγματα δεν είναι στην ευχέρεια την δική μας και ξεφεύγουμε. Αυτό έγινε και χθες ανάμεσα σε μένα και τον Σοϊλέδη. Είναι κάτι ανεπίτρεπτο, που δεν επιτρέπω και γω στον εαυτό μου. Όταν λέγονται λόγια βαριά, μερικές φορές πρέπει να αντιδράσει κάποιος. Ζητώ συγνώμη από όλους τους παρευρισκόμενους, τους κόκκινους, τους μπλε, εσένα Γιώργο. Συγνώμη και από τον Άρη Σοϊλέδη για αυτά που ειπώθηκαν και από μένα» συμπλήρωσε, με τη σειρά του, ο Τάκης Καραγκούνιας στο Survivor της Τρίτης.

Και η ώρα έφτασε όταν το συμβούλιο του νησιού έφτασε στο τέλος του και ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός κλήθηκε να ανακοινώσει το όνομα εκείνου ή εκείνης που θα έπρεπε να αποχαιρετήσει τους υπολοίπους, να αποχωρήσει οριστικά από την παραλία του Αγίου Δομινίκου και να επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα.

Έτσι, λοιπόν, τις λιγότερες θετικές ψήφους στο Survivor αυτή την εβδομάδα συγκέντρωσε η Τζο Μαριδάκη!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !