Γιώργος Κοψιδάς: «Στο Survivor βίωσα αδιανόητη πείνα»...

Άρης Κατσιφής
0


Όποιον ρωτήσεις για τον Γιώργο Κοψιδά, θα σου μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Είναι αληθινός, έχει ψυχή και πάντα βαδίζει στη ζωή και τη δουλειά του με βάση το ένστικτό του.

Ο ηθοποιός είναι ένας μαχητικός ηθοποιός και άνθρωπος με έντονη ακτιβιστική δράση, τα τελευταία 9 χρόνια έχει ασπαστεί τον βιγκανισμό, ενώ όταν ανεβαίνει επί σκηνής, κάνει την αυτοψυχανάλυσή του.

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο Survivor, για το τι τον ενόχλησε μετά την αποχώρησή του αλλά και για το αν θα συμμετείχε σε κάποιο τηλεοπτική εκπομπή.

Τι έχει αλλάξει μετά τη «Survivor» εποχή στη ζωή σας, στον τρόπο αντιμετώπισης από τα media και τι σε εσάς προσωπικά από αυτή την εμπειρία;

Μου έδωσε μία μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα και προβολή. Ειδικά τους πρώτους μήνες που είχα βγει από το παιχνίδι, γινόταν χαμός όπου κι αν πήγαινα. Ακόμη και μέχρι το σουπερμάρκετ. Μου έκανε εντύπωση όλο αυτό, γιατί δεν θεωρούσα ότι είχα κάνει κάτι σπουδαίο. Ένα παιχνίδι ήταν. Αλλά για κάποιο λόγο το «Survivor» ιντριγκάρει πολύ τον κόσμο και έχει φανατικούς τηλεθεατές. Σε προσωπικό επίπεδο ήταν μία συγκλονιστική εμπειρία για μένα και είμαι ευγνώμων που την έζησα. Δεν φανταζόμουν ότι θα είναι τόσο δύσκολο. Βίωσα αδιανόητη πείνα. Δεν θα ξεχάσω όταν είχα πάει στο νοσοκομείο, μία εβδομάδα πριν αποχωρήσω, γιατί μου είχε πέσει η πίεση. Και περιμέναμε έξω με το παιδί της παραγωγής να έρθουν να μας πάρουν. Ξαφνικά κοιτάω δίπλα μου και βλέπω δύο μπολάκια με φαγητό για τις γάτες. Ήμουν έτοιμος να ορμήξω και να τα φάω, αλλά φυσικά απαγορεύονταν. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι ζήλευα το φαγητό της γατούλας. Μου άρεσαν πολύ τα αγωνίσματα και το ότι γίνεσαι ένα με τη φύση. Το κομμάτι της συμβίωσης ήταν δύσκολο κι έντονο. Αναθεώρησα πολλά πράγματα και συνειδητοποίησα ξανά πόσο ευγνώμονες θα έπρεπε να είμαστε για την υπεραφθονία που έχουμε στη ζωή μας, η οποία δεν είναι δεδομένη για όλους τους ανθρώπους στον πλανήτη!

Θα το ξανακάνατε;

Ανάλογα στη φάση που θα με πετύχαινε η πρόταση. Αν ερχόταν σε περίοδο που έχω θέατρο, σινεμά ή τηλεόραση, νομίζω δεν θα πήγαινα. Όταν μου έγινε η πρόταση ήταν στην καραντίνα με lockdown, δεν είχα δουλειά και αποφάσισα να το δοκιμάσω. Αν η πρόταση για να ξαναπάω με πετύχει σε φάση αδράνειας, μπορεί να το σκεφτώ.

Σας ενοχλεί που στέκονται πολύ στη συμμετοχή σας στο «Survivor» και όχι στην υποκριτική σας ιδιότητα;

Ενοχλήθηκα μόνο όταν πήγα σε μία επίσημη πρεμιέρα και με ρωτούσαν μόνο για το «Survivor» και όχι για την παράσταση ή για τη δουλειά μου. Ως ένα βαθμό είναι φυσιολογικό, γιατί είναι ένα ριάλιτι με μεγάλη τηλεθέαση. Όταν λέω τα ίδια και τα ίδια όμως, βαριέμαι ακόμη κι εμένα που τα λέω.

Θα λέγατε «ναι» σε μία τηλεοπτική εκπομπή παρουσιάζοντας ή συμμετέχοντας με κάποιον τρόπο, πάνω σε θέματα που ταιριάζουν με την αισθητική σας;

Ποτέ δεν λέω ποτέ. Σε πάνελ δεν με ενδιαφέρει να βρεθώ και να σχολιάζω. Αν ήταν ένα κόνσεπτ όμως, που μου ταιριάζει, γιατί όχι;


Πηγή: Εγώ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !