MEGA: Και νέα κωμική σειρά στα σκαριά για την επόμενη σεζόν

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


 Πυρετωδώς εργάζονται στο MEGA για την επόμενη σεζόν, ενώ απ’ ότι φαίνεται βρίσκεται στα σκαριά μία νέα κωμική σειρά με έντονο το στοιχείο του μυστηρίου.

Το μεγάλο κανάλι ετοιμάζεται να επενδύσει και τη νέα σεζόν στη μυθοπλασία, αφού φέτος το έβγαλε ασπροπρόσωπο. Εκτός, όμως από τις δραματικές σειρές που θα συνεχίσουν για δεύτερο κύκλο, έρχεται μία ακόμη κωμωδία. Δεν αναφερόμαστε στο «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» των Ρέππα – Παπαθανασίου, αλλά στο «Κάμπινγκ».

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το MYtv, ο σταθμός εξασφάλισε τα δικαιώματα της επιτυχημένης σειράς που συνδυάζει χιούμορ, περιπέτεια και μυστήριο. Το συγκεκριμένο σίριαλ έκανε τεράστια επιτυχία στον ALPHA Κύπρου για δύο σεζόν και το σενάριο είχε επιμεληθεί ο Φώτης Γεωργίδης.

Την παραγωγή, μάλιστα, είχαν αναλάβει ο Ανδρέας Γεωργίου κι ο Κούλλης Νικολάου, αλλά βάσει των πληροφοριών στη σειρά του MEGA δε θα έχουν κάποια ανάμειξη. Άλλωστε, έχουν να προετοιμάσουν τον δεύτερο κύκλο της «Γης της Ελιάς».

Η νέα σειρά του MEGA που προορίζεται για την επόμενη σεζόν, διαδραματίζεται σε ένα παραθαλάσσιο κάμπινγκ της επαρχίας κι επικεντρώνεται σε έναν καταπιεσμένο πρώην λογιστή που αποσπά ένα μεγάλο χρηματικό ποσό παράνομα και μετακομίζει εκεί με τα παιδιά του. Όταν τον ανακαλύπτουν, όμως, εκμεταλλεύεται τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου και τη σύζυγό του για ξέπλυμα χρήματος.

Η ηρεμία κι ησυχία των κατοίκων του κάμπινγκ, όμως, ταράζεται από τις επισκέψεις της αστυνομίας και όλων των υπόλοιπων ευτράπελων που προκύπτουν.

Υπενθυμίζουμε ότι το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν στο MEGA έχουν πάρει μέχρι στιγμής «Η Γη της Ελιάς», ο «Άγιος Παΐσιος» και το «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη». Αναμένουμε περισσότερα νέα σχετικά με την κωμική σειρά που βρίσκεται στα σκαριά!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !