MasterChef: Αποχώρησε και της έριξε καρφιά...

Άρης Κατσιφής
0


Κορυφώνεται η αγωνία στο MasterChef καθώς σιγά σιγά αρχίζει να διαμορφώνεται η τελική δεκάδα του φετινού διαγωνισμού.

Στη χθεσινή δοκιμασία του Mystery Box με κύριο υλικό το αμπέλι, νικητής αναδείχθηκε ο Βασίλης Μπόλλος. Ο νεαρός μάγειρας είχε στα χέρια του σημαντικά πλεονεκτήματα και τα μοίρασε στους συμπαίκτες του αναλόγως με το ποιους ήθελε να ευνοήσει και σε ποιους ήθελε να βάλει εμπόδια. Στο Τεστ Δημιουργικότητας, που ακολούθησε, ένας παίκτης θριάμβευσε και τρεις είχαν τα χειρότερα πιάτα με αποτέλεσμα να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Συγκεκριμένα η Καλλιόπη Μπεζαντέ βρέθηκε στην κορυφή με τους τρεις κριτές chef Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο να επαινούν την προσπάθειά της και να τη χαροποιούν, λέγοντάς της πως είναι από τα γευστικά κι άρτια πιάτα που έχουν δοκιμάσει από την ίδια. Μάλιστα η Καλλιόπη εξασφάλισε την κάρτα ασυλίας, η οποία ήταν ελεύθερη, μετά από τη χρήση που είχε κάνει ο Γιάννος Σδούγκας σε προηγούμενη δοκιμασία. Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Ελισάβετ Κοντοκώστα, ο Μάριος Λιόλιος κι η Βασιλική Δροσάτου, οι οποίοι έπρεπε να δημιουργήσουν ένα πιάτο αντιγραφής του καλεσμένου chef Γιάννη Τσικουδάκη.

Το πιάτο ναι μεν ήταν απλό αλλά περιείχε κι αρκετές τεχνικές δυσκολίες με τους τρεις μάγειρες να καλούνται να δώσουν έμφαση στις λεπτομέρειες για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο διαγωνισμό. Η παίκτρια που παρουσίασε το πιο αδύναμο πιάτο, ήταν η Βασιλική, η οποία είχε προβλήματα στις παρασκευές της. Μάλιστα η Ελισάβετ άφησε αιχμές για την ίδια γιατί, όπως ανέφερε, αρκετές ήταν οι φορές που προσπάθησε να τη μειώσει και μπροστά στους κριτές ενώ υποτίθεται πως ήταν φίλες.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !