MasterChef: Τα έκανε όλα λάθος κι αποχώρησε...

Άρης Κατσιφής
0


Βραδιά αποχώρησης χθες στο MasterChef κι ένας ακόμη παίκτης αποχαιρέτησε το μαγειρικό διαγωνισμό καθώς είχε το χειρότερο αποτέλεσμα.

Στο προηγούμενο επεισόδιο η Φανή Ζιώγα, ως νικήτρια του Mystery Box, προκάλεσε μαγειρικά τον Γιάννο Σδούγκα, ούτως ώστε να διεκδικήσει την κάρτα ασυλίας. Η ήττα της σε αυτή τη μονομαχία την οδήγησε στην υποψηφιότητα προς αποχώρηση μαζί με την Ελισάβετ Κοντοκώστα, τη Βασιλική Δροσάτου και τον Μάριο Λιόλιο, που παρουσίασαν τις λιγότερο καλές μαγειρικές προσπάθειες.

Η κάρτα ασυλίας παρέμεινε στα χέρια του Γιάννου κι επέλεξε να τη χρησιμοποιήσει για την Ελισάβετ και στη θέση της να μπει ο Τζόναθαν Χαρτάτι. Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχθηκαν στην κουζίνα του MasterChef τον καλεσμένο chef Παναγιώτη Γιακαλή, που είχε ετοιμάσει ένα πιάτο αντιγραφής υψηλών απαιτήσεων, βασισμένο στις φρέσκες πρώτες ύλες και στην πλήρη αξιοποίηση των υλικών. Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση κλήθηκαν να αντιγράψουν πιστά το πιάτο αντιγραφής που κλήθηκαν να δημιουργήσουν και να επιστρατεύσουν όλες τις μαγειρικές του γνώσεις με ταχύτητα κι ακρίβεια.

Ο παίκτης, που είχε την χειρότερη απόδοση κι είδε την πόρτα της εξόδου από το διαγωνισμό, ήταν o Tζόναθαν, ο οποίος είχε πρόβλημα σε όλες τις παρασκευές του. Μάλιστα οι κριτές σημείωσαν πως το μόνο που πήγε καλά ήταν ψήσιμο που έκανε.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !