MasterChef: Σήμερα η μέρα της αποχώρησες αποχώρησης

0


Η μπλε ομάδα ήταν εκείνη που ηττήθηκε στην Ομαδική Δοκιμασία του MasterChef και τα μέλη της καλούνται να καταλογίσουν τις ευθύνες του αποτελέσματος και να ψηφίσουν αναλόγως, στην ψηφοφορία της εβδομάδας.

Η Ελπίδα Μορφούλη κατάφερε να κερδίσει στη Δοκιμασία Ασυλίας και είναι η μόνη που μπορεί να ψηφίσει αλλά δεν μπορεί να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες της. Σε μια ψηφοφορία, που αποδεικνύεται πιο επεισοδιακή από ποτέ, με έντονες διαφωνίες μεταξύ των μελών της ηττημένης ομάδας και εντάσεις, ποιοι θα είναι αυτοί που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους και θα οδηγηθούν στη Δοκιμασία Αποχώρησης;

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος,  υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 2022 τον καταξιωμένο Ιταλό chef, Elio Sironi, που φέρνει ένα πιάτο αντιγραφής αυξημένων μαγειρικών απαιτήσεων.

Οι υποψήφιοι για αποχώρηση οφείλουν να αφήσουν πίσω τους την ένταση της ψηφοφορίας και να μαγειρέψουν με συγκέντρωση και «καθαρό» μυαλό στη Δοκιμασία Αντιγραφής πιάτου, ακολουθώντας πιστά τη συνταγή, για να καταφέρουν να διατηρήσουν τη θέση τους στο διαγωνισμό.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !