Παυλίνα Βουλγαράκη: «Έχω Insomnia από παιδί, κοιμάμαι πάρα πολύ σπάνια»

0


Συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη έδωσε η Παυλίνα Βουλγαράκη. Η γνωστή τραγουδίστρια και στιχουργός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την Insomnia που αντιμετωπίζει από μικρό παιδί.

«Μου έχουν προτείνει να συμμετέχω σε τάλεντ σόου ή χορού ή μεταμφιέσεων, αλλά αρνήθηκα. Είχα φοβία να είμαι πάνω στη σκηνή και να τραγουδάω, πάθαινα κρίση άγχους. Ξεχνάω τους στίχους και των δικών μου τραγουδιών. Το τραγούδι “1000 ζωές” το έχω γράψει για τη μητέρα μου.

Οι τριβές που έχει δεχτεί η οικογένειά μου μας ενώνουν όλο και περισσότερο. Το επίθετό μου δεν είναι βάρος για μένα. Η οντότητά μου είναι μεγαλύτερη από το όνομά μου», είπε αρχικά η Παυλίνα Βουλγαράκη.


Η Παυλίνα Βουλγαράκη αποκάλυψε στη συνέχεια: «Έχω Insomnia από παιδί, δυσκολεύομαι πάρα πολύ να κοιμηθώ και κοιμάμαι και πάρα πολύ σπάνια. Ακόμα και όταν κοιμάμαι, κοιμάμαι τόσο ελαφριά που ακούω τα πάντα.


Όταν ονειρεύομαι το καταλαβαίνω ότι τώρα ονειρεύομαι και ότι είμαι στο κρεβάτι μου και κοιμάμαι και ονειρεύομαι. Είναι σαν ένας συνειδητός ύπνος, είναι λίγο περίεργο. Περνάω μια ολόκληρη μέρα και δεν έχω την ανάγκη να κοιμηθώ».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !