Σωστή η αλλαγή ώρας για τον Νίκο Μουτσινά;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1


 Αλλαγή ώρας για το Καλό Μεσημεράκι» από τη Δευτέρα 4 Απριλίου που από τις 3 το μεσημέρι μετακομίζει στις 4. Ο Νίκος Μουτσινάς εδώ και πολύ καιρό -ακόμα και με σπόντες στη διάρκεια της εκπομπής του – επιζητούσε αυτή την αλλαγή να ξεκινά δηλαδή μία ώρα αργότερα, κυρίως για να μην κοντράρεται με το «Ρουκ Ζουκ».

Ο ταλαντούχος παρουσιαστής του ΣΚΑΪ σε αυτή την ώρα με το «Ξαναδέστε τους» στο παρελθόν σημείωσε μεγάλη επιτυχία και έγινε ο βασιλιάς του γέλιου σκορπώντας χαρά και κέφι στους τηλεθεατές. Το κανάλι του Φαλήρου άκουσε τους προβληματισμούς και τα επιχειρήματα που έθεσε επί τάπητος και αποφάσισε να του κάνει το… χατίρι.

Έτσι έβαλε μια επανάληψη σειράς αμέσως μετά το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων ώστε να καλύψει το κενό μέχρι τις 4 που θα ξεκινά εκείνος.

Ποιους όμως θα έχει απέναντί του;

Μπορεί στις τέσσερις να τελειώνουν τόσο η Ζέτα Μακρυπούλια, η Ελένη Μενεγάκη όσο και η Τατιάνα Στεφανίδου αλλά ο Νίκος Μουτσινάς θα αποκτήσει τώρα έναν ακόμη μεγάλο αντίπαλο που δεν είναι άλλος από τον συνονόματό του Νίκο Ευαγγελάτο και ουσιαστικά θα βρίσκονται και τις δύο ώρες απέναντι.

Η ενημερωτική εκπομπή Live News του Mega μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών σημειώνοντας υψηλά νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης. Οι καλά γνωρίζοντας το τηλεοπτικό ρεπορτάζ θεωρούν πως αυτή η αλλαγή ώρας για το «Καλό μεσημεράκι» εγκυμονεί κινδύνους σε μια περίοδο που η επικαιρότητα βοηθά της ενημερωτικές εκπομπές.

Ακόμα και οι ψυχαγωγικές εκπομπές έχουν αλλάξει τη θεματολογία τους και ασχολούνται με θέματα που απασχολούν την κοινωνία. Αυτή η θεματολογία δεν μπορεί να αποτελέσει πρώτη ύλη για να αντλήσει θέματα για την εκπομπή του ο Νίκος Μουτσινάς.

Από την άλλη αυτή η αλλαγή μπορεί να είναι και μια διερευνητική «πρόβα» για την επόμενη σεζόν και την ώρα που θα προβάλλεται τι «Καλό Μεσημεράκι» Ο Νίκος Ευαγγελάτος, λοιπόν, για το υπόλοιπο της σεζόν θα είναι ο μεγάλος αντίπαλος του παρουσιαστή, ενώ δεν πρέπει να παραβλέψουμε το Shopping Star όσο και τον «Ήλιο» στον ΑΝΤ1 που έχουν το δικό τους κοινό.

Μένει να δούμε πώς θα τα πάει η χιουμοριστική εκπομπή του ΣΚΑΪ και να ο Νίκος Μουτσινάς θα δικαιωθεί.

znews.gr-Γιώργος Μπέζας

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Θέλετε να πείτε το Δέστε τους και όχι το Ξαναδεστε τους γιατί το δεύτερο ήταν αποτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !