Μαίρη Μηλιαρέση: «Είναι μια πονεμένη ιστορία η "Φάρμα"»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


 Η Μαίρη Μηλιαρέση μίλησε σε γνωστή εφημερίδα για την συμμετοχή της στη Φάρμα, και αποκάλυψε πως της άφησε μια στεναχώρια καθώς ένιωσε να την αδικούν. 

Η Μαίρη Μηλιαρέση σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Espresso μίλησε μεταξύ άλλων για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, για το τηλεοπτικό παιχνίδι «Η Φάρμα» στο οποίο συμμετείχε, για τις δραστηριότητες της στον Δήμο της Γλυφάδας και για το πολυσυζητημένο κίνημα #MeToo.

Ξαφνικά μαθαίνουμε ότι αντιμετώπισες ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας πόσο δύσκολη περίοδος ήταν για σένα εκείνη;

Ήταν ένα πρόβλημα με τον θυρεοειδή που έχει πολύς κόσμος. Απλά ήθελε πολλή προσοχή. Όταν μου είπαν να κάνω παρακέντηση, αντέδρασα και έτσι αποφάσισα να κάνω ολική αφαίρεση θυρεοειδούς. Εκεί ανακάλυψα ότι δεν υπήρχε καλύτερη απόφαση από αυτή που πήρα στη, ζωή μου. Γιατί διαπιστώσαμε ότι είχε χειροτερέψει και ήταν σε δεύτερο στάδιο καρκίνωμα, το οποίο δεν φαινόταν ούτε στις εξετάσεις ούτε στην παρακέντηση. Πλέον είμαι μια χαρά και τα δύσκολα τα γλίτωσα.

Ποιος ήταν ο λόγος που αποφάσισες να πας στη «Φάρμα»;

Είναι μία πονεμένη ιστορία η «Φάρμα». Ήθελα πάρα πολύ να συμμετάσχω για διάφορους λόγους. Ο πρώτος λόγος ήταν ότι μου άρεσε το παιχνίδι και το κόνσεπτ. Από την άλλη, έκανα και μια πολύ καλή οικονομική συμφωνία που για μένα ήταν πολύ σημαντικό, αλλά δεν τα κατάφερα να το υποστηρίξω όλο αυτό. Με την πρώτη ψηφοφορία με έπιασαν τα ψυχολογικά μου. Αντί να είμαι εκεί μέσα ως παίκτης και να παίξω για να νικήσω, έβλεπα όλα τα παιδιά σαν οικογένεια μου. Τα έβλεπα όλα συναισθηματικά. Πήγα να παίξω στον αχυρώνα με το 25χρονο και εν τέλει έχασα με πολύ άσχημο τρόπο, που για μένα ήταν πολύ άδικος.


Το μετάνιωσες που συμμετείχες;


Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ που βγήκα από το παιχνίδι. Ένιωθα πολύ άσχημα. Πληγώθηκα γιατί δεν υπήρχαν ξεκάθαροι κανόνες και κάποια στιγμή έφυγα από το παιχνίδι κάτω από σκληρή μονομαχία. Και φυσικά στεναχωρήθηκα γιατί και άλλος παίκτης βγήκε από το παιχνίδι, όμως έπειτα από δύο εβδομάδες ξαναμπήκε. Εκεί ένιωσα ότι με αδίκησαν, ενώ κάποια άλλα παιδιά τα βοήθησαν περισσότερο.


Γενικά είσαι άνθρωπος του μόχθου και της επιβίωσης. Συνεχώς το ψάχνεις...


Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια. Παλεύω σε όλη μου τη ζωή και προσπαθώ να επιβιώσω, γιατί έχω και τους γονείς μου, τους οποίους στηρίζω οικονομικά. Πρέπει να δουλεύω εγώ να επιβιώνουμε ως οικογένεια. Γενικώς, μάχομαι καθημερινά!


Στον Δήμο Γλυφάδας τι κάνεις;

Έπειτα από εφτά χρόνια δημοτική σύμβουλος, έπειτα από τριάμισι χρόνια εντεταλμένη σύμβουλος των ΚΑΠΗ Γλυφάδας, είμαι πλέον αντιδήμαρχος Πρασίνου, Περιβάλλοντος και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων. Και είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό. Ασχολούμαι πολύ έντονα με αυτό το κομμάτι, θέλω να κάνω πράγματα που θα μείνουν στην πόλη μας. Αυτό το διάστημα στειρώνουμε συνεχώς αδέσποτα ζώα και σώνουμε ζωές. Ήδη στο μυαλό μου έχω ένα πάρκο σκύλων, ένα δημοτικό κοιμητήριο ζώων και κάποια άλλα τέτοια σχέδια που ελπίζω πως θα υλοποιηθούν.

Το κίνημα #ΜeToo πώς το βλέπεις;

Μαζί τους είμαι. Ένας μόνος του δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά! Κάποια στιγμή οι λεγόμενοι εκβιασμοί μέσω της εργασίας «ή μου κάθεσαι ή δεν σε προσλαμβάνω» πρέπει να σταματήσουν. Πρέπει να υπάρξουν και αξιοκρατικά κριτήρια!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !