Η Μαρία Καλάβρια για το διαζύγιό της: «Αυτό που κράτησα δεν είναι ο γάμος μου, είναι τα παιδιά μου»

0


Η Μαρία Καλάβρια έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη, όπου μίλησε για τα χρόνια του μόντελινγκ, το γάμο της, το διαζύγιό της, αλλά και τα παιδιά της.

«Ξεκουράζομαι, απολαμβάνω τον εαυτό μου και τα σπορ. Είμαι ανοιχτή για την τηλεόραση, κάτι ετοιμάζω. Τα περισσότερα χρήματα που έχω πάρει για πασαρέλα ήταν περίπου 1.000.000 δραχμές. Ένα μοντέλο στην τηλεόραση παλιά πληρωνόταν πολύ καλά, τα χρήματα ήταν σημαντικά. Δεν έχω κάνει ποτέ διατροφή, όταν θέλω να προσέξω απλά θα κόψω τις βλακείες και θα κάνω γυμναστική», είπε αρχικά η Μαρία Καλάβρια.

Η Μαρία Καλάβρια είπε στη συνέχεια: «Αυτό που κράτησα δεν είναι ο γάμος μου, είναι τα παιδιά μου. 22 είναι η κόρη μου και 24 ο γιος μου. Δεν ήταν εύκολο το διαζύγιο γιατί ήμουν περίπου 20 χρόνια παντρεμένη. Το είχα αποφασίσει να τελειώσω αυτό το γάμο. Σίγουρα κρύβομαι, δε λέω τις σχέσεις μου στα παιδιά, στο γιο μου δεν άρεσε που μια σχέση μου είχε γίνει γνωστή».




Κλείνοντας, η Μαρία Καλάβρια είπε: «Δε θα σου πω όχι, στο αν ξαναέκανα σχέση με νεαρότερο άνδρα. Με φλέρταρε ένας λέγοντάς μου: Είμαι όμορφος, έχω 3 αυτοκίνητα, χρήματα και καλός εραστής. Είχα εμμονικό θαυμαστή και είναι άσχημο, είχε κάνει τατουάζ το πρόσωπό μου χωρίς καν να με ρωτήσει».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !