Νεκτάριος Σφυράκης: «Ξίδι σε όσους τα βάζουν με την Άντζελα Δημητρίου»

0


Στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σπυριδούλα Τριάντου μίλησε ο Νεκτάριος Σφυράκης. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την Άντζελα Δημητρίου.

«Δεν παράτησα το τραγούδι. Είμαι ασφαλιστικός σύμβουλος, αλλά δεν σταμάτησα ποτέ το τραγούδι. Όταν το ξεκινάς, δεν το αφήνεις. Εγώ θέλω να κάνω δουλειές που έχουν κάτι να πουν. Προσέχω πολύ πού εμφανίζομαι και, επειδή ασχολούμαι με τον ασφαλιστικό κλάδο, μπορώ να θέτω όρους πλέον στις δουλειές όπου πάω», είπε αρχικά ο Νεκτάριος Σφυράκης.

Ο Νεκτάριος Σφυράκης παραδέχεται πως δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να συνεργαστεί με την Άντζελα Δημητρίου, με την οποία είχε σχέση στο παρελθόν.


«Φυσικά και θα έλεγα ναι σε μια τέτοια πρόταση. Η Άντζελα είναι μια εξαιρετική τραγουδίστρια, μια γυναίκα με μεγάλες σακούλες σουξέ και σε όσους έχουν κάτι αρνητικό να πουν προτείνω ξίδι. Όσοι τα βάζουν με την Άντζελα είτε είναι εκτός μουσικής πραγματικότητας είτε έχουν εμπάθεια. Όμως αυτό δεν αλλάζει την αλήθεια για το ποια είναι η Άντζελα», είπε ο Νεκτάριος Σφυράκης.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !