Αυτή είναι η νέα σειρά που εξασφάλισε

1


Με πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμάζει ο ΑΝΤ1 τα προγράμματα που θα βγουν στον τηλεοπτικό αέρα την επόμενη σεζόν, ωστόσο κάποια από τα project που έχει εξασφαλίσει είναι σε σκέψεις να ξεκινήσουν στο διάστημα μετά το Πάσχα.

Σύμφωνα με τη Real, το κανάλι του Αμαρουσίου εξασφάλισε τα δικαιώματα μιας νέας σειράς με αληθινές ιατρικές ιστορίες. Το ξένo φορμάτ "The Clinic", μια σειρά με στοιχεία scripted reality, όπου μια ομάδα γιατρών και νοσοκόμων αντιμετωπίζει πραγματικά ιατρικά περισταστικά σε περιβάλλον νοσοκομείου θα προβληθεί μέσα από τον ΑΝΤ1.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η νέα σειρά έχει ξεκινήσει ήδη γυρίσματα και η παραγωγή της σειράς του ΑΝΤ1 προχωρά ήδη πυρετωδώς, ενώ δεν αποκλείεται να βγει στον αέρα στα τέλη Απριλίου, κατά πάσα πιθανότητα στην prime time ζώνη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, η σειρά που μεταδίδεται από το 2013 στο Βέλγιο σημειώνοντας επιτύχια, στην ελληνική της εκδοχή θα μοιάζει περισσότερο με εκείνη του "Centro Medico" που προβλήθηκε στην Ισπανία με καθημερινά επεισόδια μιας ώρας.


Yupii 

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !