Έλενα Ράπτη: «Υπάρχει αυτό το ταμπού στην κοινωνία αλλά δεν με αγγίζει»

0


Καλεσμένη της Ζωής Κρονάκη βρέθηκε η Έλενα Ράπτη, το απόγευμα του Σαββάτου, στην εκπομπή «Μαμα-δες» της ΕΡΤ2. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η Έλενα Ράπτη μίλησε για την αγάπη που τρέφει για τα παιδιά αποκαλύπτοντας ότι είχε την επιθυμία να γίνει μητέρα από όταν στην ηλικία των 18 χρονών.

Πιο συγκεκριμένα, η Έλενα Ράπτη εξομολογήθηκε πως «προφανώς και υπάρχει το ταμπού στην κοινωνία “εσύ πότε θα γίνεις μάνα” αλλά δεν με αγγίζει γιατί ήθελα να κάνω οικογένεια και παιδιά από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, από τα 18 μου. Όμως οι συνθήκες της καθημερινότητας και οι πολλές υποχρεώσεις αυτό το πήγαν πίσω. Το’ χω μέσα στο μυαλό μου και την ψυχή μου, το επιθυμώ και ελπίζω μια ημέρα να το πραγματοποιήσω».


 


«Είμαι υπέρ της υιοθεσίας, ωστόσο υπάρχουν τόσα πολλά ζευγάρια πολύ νεότερα από εμένα που δεν μπορούν βιολογικά να αποκτήσουν το δικό τους παιδί και αντιλαμβάνομαι ότι έχουν προτεραιότητα» συμπλήρωσε, σε άλλο σημείο, η Έλενα Ράπτη στο μαγκαζίνο της Ζωής Κρονάκη στη δημόσια τηλεόραση. «Η ενασχόλη μου με τα παιδιά μπορεί να αναπληρώνει αυτή την ανάγκη αλλά παραμένει η προσωπική επιθυμία και αυτό το όνειρο ζωής».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !