Ιωάννης Παπαζήσης: «Κινήθηκα νομικά, αλλά δεν πήρα τα χρήματά μου»

0


Ο Ιωάννης Παπαζήσης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις δουλειές που έκανε πριν ασχοληθεί με την υποκριτική, τη σχέση του με τον κόσμο, αλλά και τις κακοποιητικές συμπεριφορές.


«Από την αρχή της καριέρας μου ως ηθοποιός δεν έχω κάνει άλλη δουλειά. Πριν την υποκριτική έχω δουλέψει στην οικοδομή, στο μπαρ, ότι κάνει κάθε παιδί για να επιβιώσει. Έχω μείνει απλήρωτος από δουλειά.


Προσπάθησα να πάρω τα χρήματα, κινήθηκα νομικά και πάλι δεν τα πήρα. Σημασία έχει να πηγαίνεις παρακάτω και να συνεχίζεις το ταξίδι της ζωής σου», είπε αρχικά ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης είπε στη συνέχεια: «Λατρεύω να μου μιλάει ο κόσμος έξω. Είναι αυτό που λέγανε παλιά όταν ήμουν στο Εθνικό Θέατρο: κάνουμε τα πάντα για να μας μάθει ο κόσμος και με το που μας μαθαίνει φοράμε καπέλο και γυαλί. Θέλω να με αναγνωρίζει και να με αγαπάει ο κόσμος».



Κλείνοντας, ο Ιωάννης Παπαζήσης απάντησε: «Δεν έχω υποστεί κακές συμπεριφορές, δεν δίνω τον χώρο για οποιαδήποτε συμπεριφορά πέρα από την επαγγελματική. Αν δεν συμφωνώ από μία δουλειά φεύγω».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !