Αγγελική Νικολούλη: «Η εκπομπή μου δεν ψυχαγωγεί το κοινό. Βουτά στα σκοτάδια της ανθρώπινης ψυχής»

Άρης Κατσιφής
0


 Η Αγγελική Νικολούλη είναι μια γυναίκα δυναμική, έξυπνη και επιτυχημένη. Μια γυναίκα που δε σταματάει ποτέ να εργάζεται και να κερδίζει την κορυφή.

Η Αγγελική Νικολούλη, μίλησε στην εφημερίδα Real, σε μια εξομολόγηση ψυχής και αναφέρθηκε όχι μόνο στην εκπομπή της αλλά και στα βιβλία της που έχουν γίνει best sellers αλλά και τον τρόπο που χαλαρώνει στην καθημερινότητά της.

Τα βιβλία σας γίνονται best sellers. Το φανταζόσασταν όταν ξεκινούσατε το ταξίδι της συγγραφής;

Ήταν βαθιά η ανάγκη μου να ταξιδέψω στον γραπτό λόγο, να αποτυπώσω τις θύμησες και όσα έχω στην ψυχή μου στις λευκές σελίδες ενός βιβλίου. Νιώθω ότι βρίσκομαι ακόμη στο ξεκίνημα της διαδρομής. Αυτό το ταξίδι για εμένα είναι μαγικό και μακρύ.

Σπάνια σας βλέπουμε καλεσμένη σε εκπομπές. Όταν το κάνετε, βλέπουμε μια πολύ γλυκιά και τρυφερή γυναίκα- ένας κόντρα ρόλος με την Αγγελική που βλέπουμε στην εκπομπή.

Η λέξη «ρόλος» παραπέμπει στην υποκριτική τέχνη, την οποία εκτιμώ βαθύτατα, αλλά όταν παρακολουθώ θέατρο. Στην καθημερινότητα είμαι απλά ο εαυτός μου, ένας χαρούμενος άνθρωπος που απολαμβάνει τη ζωή. Η εκπομπή μου δεν ψυχαγωγεί το κοινό. Βουτά στα σκοτάδια της ανθρώπινης ψυχής για να φωτίσει την αλήθεια. Όταν αναζητώ είτε έναν αγνοούμενο είτε έναν δολοφόνο, επικεντρώνομαι στην έρευνα με τη σοβαρότητα που απαιτείται.

Τι μπορεί να σας χαλαρώσει στην καθημερινότητα;

Η καλή και διακριτική παρέα σε ένα ταβερνάκι με απαλή μουσική. Ένα καλό βιβλίο, ένα ποτήρι κρασί και το ταξίδι στη φύση κάνουν τη διαφορά.

Υποθέτω ότι όλα αυτά τα χρόνια είχατε πολλές προτάσεις για άλλα τηλεοπτικά concepts.Πώς αποφύγατε τις σειρήνες;

Αν και κατά καιρούς μου έχουν προτείνει διάφορα, παρέμεινα πιστή σε αυτό που πραγματικά θέλω, γιατί με εκφράζει. Το κάνω με την καρδιά μου και ο κόσμος φαίνεται ότι το επιβραβεύει.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !