Η νέα σειρά εποχής που ετοιμάζει το ΟΡΕΝ

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


 Στη μυθοπλασία θα επενδύσει και το OPEN την επόμενη σεζόν με σκοπό να ενδυναμώσει το πρόγραμμά του. Άλλωστε όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενα ρεπορτάζ η διοίκηση του σταθμού της Παιανίας έχει συμφωνήσει με τον Μανούσο Μανουσάκη για τη συνέχεια της ιστορίας της σειράς, «Το κόκκινο ποτάμι».

Εκτός όμως, από την επιτυχημένη σειρά τα στελέχη του OPEN βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία και για μία ακόμα σειρά εποχής που η ιστορία της έρχεται από την Τουρκία… αλλά όχι μόνο. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων έχει βρεθεί η τούρκικη σειρά «Bir Zamanlar Cukurova (μετ: Κάποτε στην Τσουκούροβα), όπου η ιστορία της εξελίσσεται τη δεκαετία του 70.

Στο επίκεντρό της δύο αδέρφια που εργάζονται ως εργάτες σε αγρόκτημα, προσέχοντας τη θετή τους αδερφή, με την οποία ο ένας είναι ερωτευμένος, αλλά κρατούν κρυφή τη σχέση τους. Ο αδερφός του όμως, κανονίζει να την παντρέψει με τον γιο του γαιοκτήμονα… και το δράμα ξεκινά για πολλά επεισόδια, που στο ΟΡΕΝ ελπίζουν να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, όπως έχει γίνει και στην Τουρκία. Βέβαια, όπως ανέφερα ακόμα δεν έχουν πέσει οι οριστικές υπογραφές και θα οριστικοποιηθεί τον επόμενο μήνα αν η σειρά μεταφερθεί και στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από το ΟΡΕΝ… ή από άλλον τηλεοπτικό σταθμό, που επίσης έχει δείξει ενδιαφέρον. Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι η ιστορία της τούρκικης σειράς έχει… εμπνευστεί από την αμερικάνικη κινηματογραφική ταινία «Days Of Heaven» (μετ: Μέρες ευτυχίας) σε σενάριο και σκηνοθεσία του Τέρενς Μάλικ με πρωταγωνιστές τους Ρίτσαρντ Γκιρ, Μπρουκ Άνταμς, Σαμ Σέπαρντ και Λίντα Μαν, με την ιστορία να διαδραματίζεται το 1916 και σε δημοσκοπήσεις να παραμένει έως σήμερα μία από τις καλύτερες αμερικάνικες ταινίες.

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !