Γρηγόρης Γκουντάρας: «Η Ναταλί δεν φιλτράρει τηλεοπτικά - Όταν ξεκινάει να πει κάτι, εγώ τρομάζω»

0


Δίπλα στην παλιά του συνεργάτιδα Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε μετά από αρκετούς μήνες ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Ο παρουσιαστής του "Όλα Γκουντ" στον ΣΚΑΙ συνάντησε ξανά τηλεοπτικά τη "Super Κατερίνα" και μίλησε για όλους και για όλα.

"Θέλω να μου πεις την αλήθεια. Σου έλειψα;" ρώτησε η Κατερίνα Καινουργιου με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να παραδέχεται: "Εννοείται. Το έχω πει, δεν φοβάμαι να πω κάτι που νιώθω. Ήταν ενδεχομένως η καλύτερή μου συνεργασία. Πέρασα υπέροχα. Κάτι που ισχύει θα το πεις και το έχεις ζήσει".

Για την αποχώρησή του από το "Ευτυχείτε" και το νέο του βήμα η Κατερίνα Καινούργιου εκμυστηρεύτηκε: "Φεύγεις λοιπόν από την παρέα που ήμασταν πέρυσι και πας στον ΣΚΑΙ. Εντάξει σε εμένα μου το είχες πει από την αρχή, δε μπορούσα να πω κάτι, ήταν δική σου απόφαση, θα το ανακοίνωνες εσύ. Ήσουν ξεκάθαρος. Παρουσιάζεις το Big Brother. Δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα και για μένα δε φταις ούτε εσύ, ούτε η Ναταλί. Ήταν κατά τη γνώμη μου ένα πολύ κακό cast. Τη γνώμη μου λέω. Εγώ σε αγαπάω και σε θεωρώ έναν πολύ καλό παρουσιαστή αλλά θέλω να μου πεις αν το ευχαριστήθηκες. Ένιωθα ότι δεν…"

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας απάντησε λέγοντας: "Εγώ θα ήθελα να μη μείνουμε μόνο στο Big Brother και να δούμε προγράμματα σε αυτή την τηλεοπτική σεζόν, τεράστιες παραγωγές που το Big Brother στάθηκε πολύ καλύτερα. Χτυπήθηκαν αυτά; Δεν άνοιξε μύτη. Εμένα αυτό με εντυπωσιάζει. Πείτε για μένα ότι θέλετε, ότι είμαι ο χειρότερος των χειροτέρων. Δεν με νοιάζει αλλά άκουσα πολλά κακόβουλα σχόλια. Εδώ υπήρχε άνθρωπος που είπε ότι δε λέω καλά το 'σ'. Έτσι λέω το 'σ' τα τελευταία 30 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά. Αυτός το ανακάλυψε φέτος. Καλή καρδιά και υγεία. Όλα εμπειρίες είναι. Το χάρηκα όσο μπορούσα να το χαρώ. Μου άρεσε, γιατί εμένα μου αρέσουν τα ριάλιτι. Ποτέ δε βγήκα να πω ότι δε βλέπω ριάλιτι, όπως άλλοι και μετά ξέρουν κάθε λεπτομέρεια".

Θα έκανε κάτι τηλεοπτικό χωρίς τη σύζυγό του; "Με τη Ναταλί είμαι παντρεμένος μόνο στη ζωή. Μπορεί να κάνουν και στη Ναταλί μια πρόταση. Μπορεί να μας κάνουν μια πρόταση να είμαστε και πάλι μαζί. Όλα παίζουν. Μπορεί να κάτσουμε και σπίτι μας, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα" ξεκαθάρισε.

"Την κρατάω φαντάσου. Η Ναταλί έχει το εξής χάρισμα. Η Ναταλί δεν φιλτράρει τηλεοπτικά. Το σκεπτικό της είναι 99,9% σωστό. Τηλεοπτικά είναι κάποια πράγματα που δεν μπορείς να τα πεις. Παραείναι αυθόρμητη. Όταν ξεκινάει να πει κάτι, εγώ τρομάζω. Το ξέρει και της το έχω πει. Αποδεικνύεται ότι θα έπρεπε να υπάρχουν κι άλλοι σαν τη Ναταλί. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω με την ευχέρεια και την άγνοια κινδύνου που το κάνει, για να ακούγονται τα πράγματα μερικές φορές κι όπως πρέπει" εμυστηρεύτηκε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.


Για το τηλεοπτικό τους μέλλον δήλωσε: "Όλα μπορούν να γίνουν. Προτεραιότητα είναι ο ΣΚΑΙ γιατί μας τίμησε και μας έδωσε δυο πολύ δυνατά προτζεκτ. Τον ευχαριστούμε πολύ γι΄αυτό. Θα έρθει η στιγμή που θα τα βάλουμε όλα κάτω και θα δούμε τι θα γίνει αν κι εφόσον".


Θα επέστρεφε στην παρέα της Κατερίνας Καινούργιου; Ο Γρηγόρης Γκουντάρας τόνισε: "Θα επέστρεφα παντού που με αγαπούν".

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !