«Συμπέθεροι απ΄ τα Τίρανα»: Αυτοί οι ηθοποιοί φεύγουν και αυτοί έρχονται στη θεατρική παράσταση που ετοιμάζεται

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 Οι λάτρεις της τηλεοπτικής σειράς «Συμπέθεροι απ΄ τα Τίρανα» γνωρίζουν καλά ότι το πετυχημένο σίριαλ του Mega βασίζεται στο ομώνυμο θεατρικό έργο των Ρέππα – Παπαθανασίου που άφησε εποχή.

Μιλάμε για μια θεατρική παράσταση που έσπασε ταμεία και παιζόταν επί σειρά ετών. Μάλιστα, στο καστ είχαμε δει να εναλλάσσονται οι ρόλοι και την Πένυ υποδύθηκε εκτός από την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και η Βίκυ Σταυρόπουλου.

Μετά την τεράστια επιτυχία της σειράς ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου σκέφτηκαν αυτό το καλοκαίρι να κάνουν με τους «Συμπέθερους» περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Και βέβαια στο εγχείρημά τους αυτό θα έχουν την πλειοψηφία των ηθοποιών που αυτή την στιγμή πρωταγωνιστούν στο σίριαλ.

Θα υπάρξουν όμως και κάποιες αντικαταστάσεις:


Το ζευγάρι των Αλβανών θα υποδυθούν η Νατάσα Κοτσοβού και ο Κώστας Καζάκας.


Την Πένυ θα ενσαρκώσει η μοναδική Ελισάβετ Κωνσταντινίδου αλλά τον ρόλο του Λυκούργου θα παίξει ο Δημήτρης Μαυρόπουλος και όχι ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Αλλαγή θα υπάρχει όμως και στο άλλο ζευγάρι. Διότι ο Μιχάλης Ρέππας θα κρατήσει τον ρόλο του αλλά την αδερφή της Πένυς και συζύγου του θα υποδυθεί η Σοφία Παυλίδου που αντικαθιστά ουσιαστικά τη Μαρία Λεκάκη.

Στον ρόλο του Άλφρεντ θα δούμε τον Ντάνιελ Νούρκα, ενώ αναζητείται η ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τη Λίζα που στη σειρά του Mega υποδυόταν η Τζένη Καζάκου.

Η θεατρική παράσταση θα ξεκινήσει τον Ιούνιο από την Αθήνα και μετά θα κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Βέβαια, ο Χατζηπαναγιώτης και η Λεκάκη δεν σταματούν τη συνεργασία τους με το συγγραφικό δίδυμο, αφού θα πρωταγωνιστήσουν στους «Μπαμπάδες με ρούμι» που θα παιχτούν τον χειμώνα σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας.

Θυμίζουμε ότι το σίριαλ θα ολοκληρωθεί φέτος.

Αλλά για του χρόνου, οι Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου έχουν συμφωνήσει με το Mega να κάνουν ένα καινούργιο, με πρωταγωνίστριες τη Βάσω Λασκαράκη, την Κατερίνα Ζαρίφη, την Πηνελόπη Πιτσούλη και τη Μαίρη Σταυρακέλλη.

znews.gr-Γιάννης Πουλόπουλος

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !