Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Όλα όσα θα δούμε στον δεύτερο ημιτελικό

0

Ο 2ος Ημιτελικός του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» είναι γεγονός! 10 διαγωνιζόμενοι! 10 λαμπερά ταλέντα! Ποιους θα ξεχωρίσουν οι κριτές; Ποιοι θα κερδίσουν την ψήφο των τηλεθεατών; Ποιοι θα προκριθούν στον Μεγάλο Τελικό;

Το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», το Σάββατο 9 Απριλίου στις 20:00, έρχεται με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο που θα μας καθηλώσει! Όπως και στον 1ο Ημιτελικό, έτσι και στον 2ο, οι κριτές θα ξεχωρίσουν τους καλύτερους 5. Από αυτούς, οι 2 θα πάρουν κατευθείαν το εισιτήριο για τον Τελικό με απόφαση των κριτών, ενώ οι υπόλοιποι 3 θα τεθούν στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Η ψηφοφορία είναι ηλεκτρονική, ξεκινά με το τέλος της εκπομπής και διαρκεί μέχρι τα μεσάνυχτα. Όποιος συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους, περνάει στους φιναλίστ του Τελικού.

Στον 2ο Ημιτελικό του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο, 9 Απριλίου, στις 20:00, στη σκηνή του σόου θα βρεθούν ακόμη δέκα ξεχωριστοί διαγωνιζόμενοι.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΡΑΓΚΑΚΗΣ

Ο 18χρονος Άγγελος Μαραγκάκης από τη Χερσόνησο της Κρήτης έρχεται με το λαούτο του και ερμηνεύει ένα παραδοσιακό ριζίτικο τραγούδι, ελπίζοντας ότι θα καταφέρει να μπει στον Τελικό.

TEAM NOCUOUS & 2SDFC

Με μια parkour χορογραφία που θυμίζει μυστική αποστολή, οι Team Nocuous & 2SDFC, από τη Λαμία, έχουν το βλέμμα τους στον Τελικό.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ

Ο 18χρονος Ανδρέας Πεχλιβάνης από τη Θεσσαλονίκη, βάζει ψηλά τον πήχη με το τραγούδι που έχει επιλέξει να ερμηνεύσει. Άραγε θα τα καταφέρει;

Α.Σ.ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

Εξωγήινη εισβολή θυμίζει η χορογραφία της πολυπληθούς ομάδας του Α.Σ. Πρωτοπορία που έχει ετοιμάσει για τους Ημιτελικούς.

ΕΦΗ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΑΚΗ

Μια εναέρια βόλτα στο δάσος θα μας πάει η γυμνάστρια Έφη Χατζηγεωργάκη με τη χορογραφία που θα παρουσιάσει πάνω σε πανιά.

GENΝADY PAPIZH

Τα 4 στοιχεία της φύσης είναι έτοιμος να ανεβάσει στη σκηνή ο μουσικός Gennady Papizh μέσα από τους αιθέριους ήχους που παράγει το στόμα του.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΟΡΟΚΙΝΗΣΗΣ ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ BODY CONTROL CREW

Μια ακόμη δυναμική χορογραφία, έρχονται να παρουσιάσουν οι BODY CONTROL CREW από τη Νάουσα Ημαθίας με στόχο τους τον Τελικό.

JOANNA ANGELI

Μια από τις πιο δημοφιλείς όπερες του γαλλικού ρεπερτορίου επιλέγει να ερμηνεύσει η Joanna Angeli για μια θέση στον Τελικό.

ANTUAN CUBE MAGICIAN

Ο μάγος Antuan, σε άλλη μια επίδειξη δεξιοτεχνίας με τον κύβο του ρούμπικ, υπόσχεται να κερδίσει κριτές και κοινό.

SKT STREET WORKOUT

Οι τρεις φίλοι από τη Θεσσαλονίκη με τα καλογυμνασμένα σώματα, ανεβάζουν το θερμόμετρο στα ύψη -όπως μόνο αυτοί ξέρουν- με ένα δυναμικό πρόγραμμα καλλισθενικών ασκήσεων.




Ο 2ος Ημιτελικός του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», έρχεται αυτό το Σάββατο, 9 Απριλίου, στις 20:00, με τους διαγωνιζόμενους να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν την ψήφο κριτών και τηλεθεατών, και να περάσουν στον Μεγάλο Τελικό!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !