Ζήνα Κουτσελίνη: «Αισθητική επέμβαση θα έκανα»

0


Την Ζήνα Κουτσελίνη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες σε εκδήλωση, με την παρουσιάστρια να αποκαλύπτει στις δηλώσεις της την ηλικία της.

Η Ζήνα Κουτσελίνη δήλωσε ότι: "Δεν έχω μυστικά ομορφιάς, κάνω ό,τι μου κατέβει. Αλλά πάντα βρίσκω την άκρη μου. Πάντα μου λένε τι έχω κάνει. Τους λέω όπου βρω κάτι και μου αρέσει, μπορεί να μπω και να το κάνω. Από εκεί και πέρα προσπαθώ να κάνω δίαιτα και να διατηρηθώ. Τώρα με τον Covid δεν έχω κάνει πολύ γυμναστική”.

"Μου αρέσει πάρα πολύ να κάνω έναν καθαρισμό στο πρόσωπό μου, επίσης μου αρέσει να είμαι περιποιημένη. Άλλωστε είμαι 52 ετών. 21 Απριλίου τα κλείνω και πάω 53. Από εκεί και πέρα θα το σταματήσω το κοντέρ, να μου εμφανιστούν και άλλες στην ηλικία μου. Θα περιμένω” είπε σχετικά με την ηλικία της.


Και πρόσθεσε ότι: "Ο χρόνος δε με αγχώνει, μου αρέσει πάρα πολύ να φαίνονται όλα. Αλλά και αν μπορούμε να κάνουμε κάτι που δεν είναι υπερβολικό, ωραίο είναι να το κάνουμε. Αισθητική επέμβαση θα έκανα. Καταρχήν έχω κάνει στο στήθος, το έχω μειώσει. Είχα βάρος".

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !