Ζουγανέλης: «Γνώρισα τον Άγιο Παΐσιο. Ήταν ένας ταπεινός άνθρωπος»

0


Στην κάμερα της εκπομπής "Πάμε Δανάη” στο MEGA και στον Αλέξη Μίχα παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Για εκμάθηση από πολύ μικρή ηλικία της νοηματικής γλώσσας σημείωσε: "Έμαθα τη νοηματική από μικρός. Είναι η γλώσσα του βιώματος. Ξεκινάει από το ότι αγγίζεις τη μανούλα για να της πεις θέλω να φάω, την αγγίζεις. Μετά βλέπεις αυτοί που μιλάνε αρχίζουν και ενσωματώνονται. Η νοηματική είναι μια γλώσσα εξαιρετική” ενώ πρόσθεσε μεταξύ άλλων για bullying που δέχτηκε: "Βίωσα bullying στο σχολείο όμως δεν μάσησα. Όταν ήρθε η μάνα μου στο σχολείο να ρωτήσει τη δασκάλα και δεν μπόρεσε να εκφράσει τον λόγο, οι συμμαθητές μου αναρωτιόντουσαν γιατί μιλάει έτσι τους έλεγα πως είναι Ιταλίδα, οπότε ανέβηκα και στην εκτίμησή τους λόγω αυτής της ξενομανίας που υπήρχε, αλλά δεν θα δεχόμουν οποιοδήποτε εκφοβισμό για οποιοδήποτε άλλο συμμαθητή ή συμμαθήτρια”.


"Ήθελα να γράψω τραγούδια – σουξέ. Η έννοια του σουξέ μου αρέσει” ανέφερε και πρόσθεσε: "Παραμονή των Φώτων πηγαίναμε στα σπίτια για να ψάλλουμε και μπήκαμε στο σπίτι του Βασίλη Τσιτσάνη. Όταν είδα τον Τσιτσάνη μου κόπηκαν τα πόδια. Εκείνος παρατήρησε ότι κάτι αισθάνθηκα και με ρώτησε παιδάκι μου τι έχεις;. Εγώ του είπα ότι τον γνωρίζω και του απαρίθμησα κάποια τραγούδια του. Εκείνος μου απάντησε ξέρεις μόνο τα σουξέ”.



"Η Τζένη Καρέζη ήταν μια γλυκύτατη οικοδέσποινα που αγαπούσε πάρα πολύ το θέατρο και τους ηθοποιούς. Έχω κρατήσει κάποια γράμματα της Τζένης Καρέζη που αν τα διαβάσει κανείς θα νομίζει ότι είναι ερωτικά, από τον τρόπο και την περιγραφή της. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν αμφισβητείται ούτε από εμένα, ούτε από κανέναν όλα αυτά τα χρόνια. Η λάμψη που είχε στο θέατρο, δεν υπήρχε στη ζωή της. Ήταν χαμηλών τόνων και νομίζω είχε μια αμυδρά, μη ελεγχόμενη κατάθλιψη”.


"Πήγα για πρώτη φορά στο Άγιο Όρος πριν 40 χρόνια περίπου. Γνώρισα τον Άγιο Παΐσιο. Ήταν ένας ταπεινός άνθρωπος και ενδιαφερόταν πάρα πολύ για τη συνύπαρξη των ανθρώπων. Ένιωθα από τα συμφραζόμενα ότι ο γέροντας Παΐσιος "έπιασε” το ενδεχόμενο μιας δικιάς μου ματαιοδοξίας και με συμβούλευσε να είμαι φιλόδοξος, αλλά όχι ματαιόδοξος”.

"Το ότι είμαστε 40 χρόνια μαζί, οφείλεται περισσότερο στη γυναίκα μου, Ισιδώρα. Είναι μια πολύ καλή γυναίκα και εξαιρετική μάνα. Με την Ελεωνόρα είναι πολύ κοντά και έχουν ουσιαστική σχέση” ενώ συμπλήρωσε: "Η Ελεωνόρα δεν μου είπε ποτέ ότι θέλει να ασχοληθεί με τη μουσική”.


"Όταν είδα την Ελεωνόρα να φιγουράρει σε billboard σε κεντρικό δρόμο της Νέας Υόρκης, δεν το πίστευα. Είναι πολύ τιμητικό” εξομολογήθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης, ενώ παραδέχτηκε μεταξύ άλλων: "Θέλω οπωσδήποτε να γίνω παππούς. Μπορεί και χαζοπαππούς

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !