Αγγελική Νικολούλη: Συγκινεί ο γιος της: «Βλέπεις μια τηλεοπτική επιτυχία, εγώ μία ακόμα θυσία!»

Άρης Κατσιφής
0


Ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη, Κωνσταντίνος Μουσούλης, δεν μπορεί με τίποτα να κρύψει τα ιδιαίτερα αισθήματα θαυμασμού που τρέφει για την μητέρα του, η οποία και είναι ο δικός του ήρωας. 

Η πορεία της στην τηλεόραση και στο αστυνομικό ρεπορτάζ είναι πολύ μεγάλη, με την ίδια να πρωταγωνιστεί στα δρώμενα για περισσότερα από 25 χρόνια.

Από τότε που η Αγγελική Νικολούλη ασχολήθηκε με το θρίλερ της Πάτρας, η εκπομπή της έχει σημειώσει ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία και έχει γίνει πλέον νούμερο ένα trend παγκοσμίως, με την ίδια να "δικαιώνεται" για την δουλειά της. Η Αγγελική Νικολούλη ασχολείται με το αστυνομικό ρεπορτάζ και πλέον κάθε Παρασκευή μας ενημερώνει στενά μέσα από την εκπομπή της "Φως στο Τούνελ", η οποία και ρίχνει φως στις πιο σκοτεινές υποθέσεις.

Ο γιος της, Κωνσταντίνος Μουσούλης θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τον ίδιο να εκφράζει άμεσα τον θαυμασμό του για την μητέρα του και για όλο αυτό το έργο που προσφέρει στην κοινωνία και τα δρώμενα τις τελευταίες δεκαετίες. Ο ίδιος, ανήρτησε δυο φωτογραφίες της Αγγελικής Νικολούλη, μία από σήμερα και μία από την αρχή της καριέρας της και της συνόδευσε με ένα δυνατό μήνυμα.

Όπως ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «27 χρόνια. Κάθε υπόθεση και μια ουλή στην ψυχή. Εσύ βλέπεις μια ερευνητική και τηλεοπτική επιτυχία, εγώ μια ακόμα θυσία στην προσωπική της ζωή και την υγεία της. Κι αυτό, για την αναζήτηση της αλήθειας και την απονομή δικαιοσύνης. Με σεβασμό και περηφάνια στην ψυχική συνεισφορά σου όλα αυτά τα χρόνια και στο κοινωνικό σου έργο. Πάσχα έρχεται, ξεκούραση τώρα».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !