Απιστία: Έρχεται η νέα σειρά του ΣΚΑΙ με πρωταγωνίστρια έκπληξη

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


Μία νέα σειρά έρχεται στον ΣΚΑΙ με τίτλο “Απιστία”, για να φέρει μαζί μια πολύ αγαπημένη πρωταγωνίστρια στις οθόνες μας! Η γνωστή και στην Ελλάδα βέβαια, Cansu Dere, την οποία είδαμε τελευταία φορά στην συγκλονιστική δραματική σειρά “Anne” στον ANT1, επιστρέφει σε έναν ρόλο εκρηκτικό, εκδικητικό και ευαίσθητο.

Η σειρά “Απιστία” αναμένεται να αρχίσει στις αρχές του καλοκαιριού, με το κανάλι να έχει αγοράσει εδώ και καιρό τα δικαιώματά της. Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί τι ώρα θα προβάλλεται στους δεκτές μας. Η Cansu Dere έρχεται στον ρόλο της Ασιγιά, μίας πετυχημένης ιατρού. Ο σύζυγός της, ο Βολκάν και ο 11χρονος γιος της, ο Αλί είναι ότι πιο σημαντικό έχει στη ζωή της. Τί θα συμβεί, όμως, όταν ανακαλύψει τυχαία μία ξανθιά τρίχα στα ρούχα του συζύγου της;

Η Ασιγιέ θα συνειδητοποιήσει πως ο αγαπημένος της έχει ερωμένη! Τότε, αντί να θυμώσει, να ξεσπάσει, να τον διώξει, θα κάνει τα πάντα για να βρει αυτή την γυναίκα – πέτρα του σκανδάλου!

Φυσικά, δε θα ανακαλύψει αμέσως πως αυτή είναι η Ντερίν, η 24χρονη κόρη των οικογενειακών τους φίλων. Όταν αυτό συμβεί, θα βάλει μπροστά το εκδικητικό της σχέδιο, σκορπίζοντας τον τρόμο στον σύζυγο και στην ερωμένη του.

youfly.com

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !