Τάκης Παπαματθαίου: «Φυσικά και θα ξανασυνεργαζόμουν με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Άρης Κατσιφής
0


Καλεσμένος της Μάριον Μιχελιδάκη βρέθηκε ο Τάκης Παπαματθαίου, το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης, στο πλατό της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με την Μάριον στο OPEN. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στον προφυλακισμένο συνάδελφο του, Πέτρο Φιλιππίδη με τον οποίο και είχε συνεργαστεί αρκετές φορές στο θέατρο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάκης Παπαματθαίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχουμε συνεργαστεί αρκετές φορές με τον Πέτρο Φιλιππίδη και έχουμε πάει με Αριστοφάνη στην Επίδαυρο. Εντάξει, δεν το περιμέναμε αυτό το πράγμα. Δηλαδή να δούμε, ακόμα δεν… Είναι βαριές οι καταγγελίες, εννοείται, αλλά σχεδόν πέσαμε από τα σύννεφα. Δεν νομίζω πως το φανταζόταν κανένας αυτό».

«Αυτό ήταν ένα καθαρά προσωπικό του θέμα του Φιλιππίδη. Εμείς ήμασταν μαζί στα καλλιτεχνικά. Θα έλεγα ότι ο Πέτρος ήταν αυστηρός. Αυτό. Από αυτά που έβλεπα δηλαδή αλλά μέχρι εκεί».

«Δεν μπορείς να πεις ότι δεν πιστεύεις τίποτα από τη στιγμή που υπάρχουν αυτές οι καταγγελίες. Απλά αν αποδειχθούν ότι είναι φούσκες ή κάτι τέτοιο και αθωωθεί, φυσικά και θα μπορούσα να ξανασυνεργαστώ εγώ με τον Φιλιππίδη. Τι, να μένουμε στις φήμες δηλαδή; E όχι! Άδικο δεν είναι αυτό;» συμπλήρωσε ο Τάκης Παπαματθαίου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του OPEN.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !