Βόμβα στην πρωινή ζώνη: Νέο δίδυμο φωτιά!

4


Σε ριζικές αλλαγές στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ έχει αποφασίσει να προχωρήσει η Διοίκηση του σταθμού καθώς διαφάνεται όχι μόνο μια σημαντική πτώση στα ποσοστά τηλεθέασης του σταθμού αλλά και μειωμένα αντακλαστικά το τελευταίο διάστημα όσον αφορά στο κυνήγι της επικαιρότητας γεγονός που απέδειξε περίτρανα η υπόθεση της Πάτρας, την οποία το κανάλι προφανώς και δεν αξιολόγησε σωστά εκ του αποτελέσματος πλέον κρίνοντας αφήνοντας το παιχνίδι στο STAR, το MEGA και σε δεύτερο βαθμό στον ALPHA.  Το κανάλι του Νέου Φαλήρου όχι μόνο έπεσε με τα μούτρα στον πόλεμο της Ουκρανίας αλλά βρήκε και μιμητή το OPEN από το οποίο ηττήθηκε τελικά όταν η επίθεση έγινε κατά μέτωπον.

Ετσι, διακρίνοντας την κόπωση του κόσμου, η Εύη Κουτσαυτάκη αποφάσισε να προβεί σε ριζικές αλλαγές με τον Βασίλη Παπαδρόσο να ακολουθεί. Σκοπός είναι να γίνει ένα λίφτινγκ σε εκπομπές και ζώνες αρχίζοντας από την πολύ πρωινή ζώνη με την εκπομπή “Σήμερα”. Ετσι, ενώ η Μαρία Αναστασοπούλου βρίσκεται σε άδεια αυτές τις μέρες, το νερό μπαίνει στο αυλάκι σιγά σιγά ξεκινώντας από την εκπομπή που παρουσιάζει με τον Δημήτρη Οικονόμου. Κι αυτό γιατί ο σταθμός αποφάσισε το πρωινό δίδυμο να είναι από του χρόνου αντρική υπόθεση. Αυτό σημαίνει ότι μαζί με τον Δημήτρη Οικονόμου την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν θα βρεθεί ένα νέο πρόσωπο για το οποίο έγινε πολύς λόγος τις τελευταίες μέρες. Οχι δεν θα γίνει εσωτερική μεταγραφή αλλά μεταγραφάρα…

Συγκεκριμένα, πρόκειται να ενταχθεί στο δυναμικό του σταθμού ο Ακης Παυλόπουλος, ο οποίος ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες στον Χρήστο Παναγιωτόπουλο ότι του χρόνου δεν θα βρίσκεται στο OPEN. Οπως σας είχα πει ο ΣΚΑΪ ήταν το κανάλι με το οποίο βρισκόταν σε συζητήσεις, τώρα όμως όχι μόνο βρέθηκε η ζώνη στην οποία θα βρεθεί αλλά έδωσαν και τα χέρια. Μάλιστα, στον μυαλό κάποιων βρίσκεται η αναβίωση του διδύμου Οικονόμου – Λυριτζής που άφησε εποχή στην ελληνική τηλεόραση. Οσο για την Μαρία Αναστασοπούλου πρόθεση του καναλιού είναι να παραμείνει στον σταθμό αναλαμβάνοντας κάτι διαφορετικό. Τώρα αν θα είναι η εκπομπή που θα ακολουθεί του “Σήμερα” ή κάποια άλλη εναλλακτική αυτό θα το μάθουμε μέσα στις επόμενες μέρες, καθώς σιγά σιγά συμπληρώνεται στο παζλ της ενημέρωσης με αλλαγές τόσο τις καθημερινές όσο και τα Σαββατοκύριακα.

Γράφει η Τίνα Μεσσαροπούλου (tinasmess.gr)

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το δίδυμο Λυριτζής - Οικονόμου δεν ξαναγίνεται. Όχι μόνο γιατί σπάνια βρίσκεις τέτοια χημεία μεταξύ παρουσιαστών αλλά και γιατί στα χρόνια που ακολούθησαν ο Οικονόμου με τη στάση του έχασε κάθε αξιοπιστία που μπορεί να είχε ως δημοσιογράφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το οτι θεωρειται μεταγραφαρα ο… Παυλοπουλος με ξεπερναει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Αναστοσοπούλου να κάνει μία εκπομπή τύπου Αντωνοπούλου που έκανε στις 3 το μεσημέρι ένα καιρό και όσο για τον Παυλόπουλο είναι τόσο σίγουροι ότι θα τους βγει ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχαχ ο παυλοπουλος μεγαλη μεταγραφη...τι αλλο θα ακουσουμε,..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !