Ελένη Τσολάκη για Γρηγόρη Γκουντάρα: «Προφανώς και γω έχω περάσει άσχημα»

Άρης Κατσιφής
0


Καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε η Ελένη Τσολάκη, τη νύχτα της Παρασκευής, στο πλατό της εκπομπής After Dark στο OPEN. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η γοητευτική παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου δεν δίστασε να αναφερθεί στην παλαιότερη τηλεοπτική της συνεργασία με τον Γρηγόρη Γκουντάρα.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει, ωστόσο, ο δημοσιογράφος είχε κάνει λόγο για την χειρότερη συνεργασία που είχε με την παρουσιάστρια μέχρι σήμερα.

Έτσι, το βράδυ της Παρασκευής, η Ελένη Τσολάκη απάντησε για πρώτη φορά πως «δεν έχω σχολιάσει ποτέ τις συγκεκριμένες δηλώσεις. Είναι πολλοί οι λόγοι που δεν το έχω κάνει. Δύο από τους βασικότερους είναι ότι αφενός δεν μου αρέσει αυτός ο δημόσιος διάλογος και η δημόσια συζήτηση. Δηλαδή με ανθρώπους που έχω δουλέψει μαζί, έχω περάσει πέντε στιγμές, έχουμε μοιραστεί πέντε πράγματα και έχουμε κάτσει σε ένα τραπέζι, εκτιμώ αυτή τη διαπροσωπική σχέση που μπορεί να ξεκινήσαμε να χτίσουμε να μην κατέληξε όπως ιδανικά θα θέλαμε αλλά εκτιμώ εκείνες τις στιγμές. Δεν θα μου άρεσε ποτέ να βγω και να πω. Κι αν έχεις δει, δεν το έχω κάνει ποτέ για κανέναν. Προφανώς και γω έχω περάσει άσχημα και δύσκολα».

«Κρατάω στο μυαλό μου μόνο τα θετικά και αν με κάποιον άνθρωπο δεν ταιριάζω, δεν θέλω να ξανασυνεργαστώ. Δεν θα έβγαινα ποτέ να απαντήσω σε κάτι τέτοιο και να μου απαντούσε μετά εκείνος. Δεν βρίσκω τον λόγο».

«Δεν υπάρχει χειρότερη συνεργασία. Μπορώ να σου πω συνεργασία που δεν ταίριαξα πολύ, συνεργασία που δεν πήγε όπως την περίμενα, συνεργασία που οι προσδοκίες μου ήταν μεγαλύτερες από αυτές που επαληθεύτηκαν. Αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αλλά αυτά τα χειρότερη, καλύτερη και αυτές τις μεγάλες κουβέντες δεν θα τις πάρεις από μένα. Η αλήθεια είναι πως μετά το τέλος της εκπομπής δεν είχαμε μιλήσει για χρόνια. Μου έστειλε ένα μήνυμα μες στα Χριστούγεννα που ήμουν στο νοσοκομείο» συμπλήρωσε η Ελένη Τσολάκη στο late night του Θέμη Γεωργαντά στο OPEN.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !