Ιλάειρα Ζήση: Ο όρος που έθεσε για να λάβει μέρος στο Asia Express

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Στο νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας του Star, το Asia Express θα δούμε την Ιλάειρα Ζήση και τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, οι οποίοι θα ετοιμάσουν σύντομα βαλίτσες μαζί με 8 ακόμα celebrity ζευγάρια. Θα ζήσουν την περιπέτεια διασχίζοντας τρεις χώρες της Ασίας, την Καμπότζη, το Λάος, και την Ταϊλάνδη. Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η Ιλάειρα Ζήση έθεσε έναν όρο για να λάβει μέρος στο Asia Express. Αυτός ήταν να φορά παντού τα ρούχα που έχει σχεδιάσει. Τι κι αν θα έχουν να αντιμετωπίσουν δύσκολες συνθήκες και ταλαιπωρία, η Ιλάειρα Ζήση θέλει να εμφανιστεί με τα λαμπερά φορέματα που έχει φτιάξει η ίδια.

«Έχω διαλέξει από τα υφάσματα μέχρι το τελευταίο κουμπάκι. Σκέφτομαι να βγάλουμε μια χειμερινή σεζόν που θα είναι ανδρικά – γυναικεία», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» η Ιλάειρα Ζήση. Από την πλευρά του ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε ότι εκείνος είναι που θα σχεδιάσει την ανδρική συλλογή. «Περιμένετε από κοστούμι και πουκάμισο μέχρι γούνα. Περιμένετε τα πάντα», σχολίασε ο μουσικός.

Το αρραβωνιασμένο ζευγάρι δεν μπορεί να αρνηθεί τις φωτογραφίες με τον κόσμο, ιδιαιτέρως η Ιλάειρα. «Βγάλαμε την πρώτη, τη δεύτερη στη Νάξο, της λέω κάποια στιγμή «μην ξαναπείς ναι» και διαφωνήσαμε. Δεν θα γίνω Γιάννης Μπέζος που δεν θέλει να φωτογραφηθεί», σχολίασε γελώντας ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Το ζευγάρι πέρασε μερικές οικογενειακές στιγμές στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας τις ημέρες του Πάσχα. «Πάσχα στον Άγιο Κωνσταντίνο επιλέξαμε τελικά και αφού δεν πήγαμε Κύπρο, φέραμε τους γονείς μου εδώ», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Μαυρίκιος Μαυρικίου πόζαραν στο γιορτινό τραπέζι μαζί με τους γονείς του και τους συμπέθερούς του.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !