Τα σχέδια του ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν λόγω του ALPHA...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
5

 


Σε αλλαγή του σχεδιασμού του για τη νέα σεζόν προχωρά ο ΑΝΤ1 για να αντιμετωπίσει την κίνηση του ALPHA να βγάλει σειρά παρόμοια με το «Ντέρτι». Η σειρά της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη, που θα διαδεχθεί τις «Άγριες Μέλισσες» και θα εκτυλίσσεται τη δεκαετία του 80 σε νυχτερινό κέντρο στα μπουζούκια , είχε συμφωνήσει αρχικά να κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 στις αρχές του 2023, μετά το Μουντιάλ. 

Κάπου εδώ μπαίνει ο ALPHA, που ξεκίνησε με άτυπο «λουλουδοπόλεμο» με τον ΑΝΤ1, σχεδιάζοντας να βγάλει στον αέρα που θα διαδραματίζεται σε «σκυλάδικα» της επαρχίας τη δεκαετία του 1980-1990 και θα βασίζεται στην ταινία «Αυτή η νύχτα μένει». Στόχος είναι να προλάβει τον ΑΝΤ1, με αποτέλεσμα στον ΑΝΤ1 να αλλάζουν τα σχέδια τους. 

Έτσι, η παραγωγή επιτυχύνει τους ρυθμούς της και αποφασίζει να κάνει πρεμιέρα το «Ντέρτι» το Φθινόπωρο του 2022 για να μην του «κάψει» ο ALPHA το concept των μπουζουκιών. Η σειρά του ΑΝΤ1 θα μεταδίδεται δύο φορές την εβδομάδα, ενώ το «Αυτή η νύχτα μένει» του ALPHA προορίζεται για τρία επεισόδια την εβδομάδα. 

Την ίδια στιγή ο ΑΝΤ1 προχωρά άμεσα και στην έγκριση τριών ακόμα σειρών για το νέο πρόγραμμα. Πρόκειται για δύο κωμωδίες, μία πρωτότυπη, μία που βασίζεται σε φορμάτ και ένα δράμα, το οποίο θα μεταδίδεται δύο φορές την εβδομάδα και βασίζεται σε τούρκικο φορμάτ. 

Real Life-Ναταλια Ανδρικοπούλου

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ο Γρηγόρης Μελάς γράφει ότι δεν θα βγει το Ντέρτι καθόλου τη νέα σεζόν και ότι θα αντικατασταθεί από μια νέα σειρά εποχής η «Μάγισσα» με κάστρα ,πάλι από το ίδιο συγγραφικό δίδυμο των Μελισσών. Άρα έχουμε δύο διαφορετικά ρεπορτάζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απ ότι γραφει ο Γρηγόρης Μελάς θα είναι υπερπαραγωγή με πολύ μεγάλα ονόματα που έχουν ήδη κλείσει στους πρωταγωνιστικούς ρόλους!Μιλάει για σειρά έκπληξη πάντως με πρωτότυπο σενάριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλύτερα που δεν θα βγει το ντέρτι η μάγισσα ακούγεται πιο ενδιαφέρουσα είναι και αστυνομικη είναι και 200 χρόνια πίσω η υπόθεση που διαδραματίζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !