Λιάγκας vs Σκορδά στον αέρα: «Η Βανδή είναι παρουσιάστρια»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

 


Με αφορμή ένα κείμενο στο Facebook που δημοσίευσε ο Νίκος Μαστοράκης, κάνοντας την δική του κριτική για το Chart Show, εστιάζοντας πιο πολύ στην παρουσιάστρια Δέσποινα Βανδή, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά είχαν μια έντονη διαφωνία. Τι υποστηρίζει ο Γιώργος Λιάγκας και γιατί διαφωνεί η Φαίη Σκορδά μαζί του;

Πιο χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας είπε, «Όλοι οι τραγουδιστές παγκοσμίως ασχολούνται με την παρουσίαση. Η Δέσποινα που την εκτιμώ πολύ και σε προσωπικό επίπεδο, καλά κάνει και είναι παρουσιάστρια και είναι πολύ καλή, όμως, μην τρελαθούμε τώρα, είναι παρουσιάστρια. Έκανε το μαγειρικό στο OPEN, μετά πήγε στον ALPHA και έκανε τον κριτή, τώρα στο chart show είναι παρουσιάστρια, ε συγγνώμη ρε παιδιά; Τα τελευταία χρόνια που την βλέπεις στην τηλεόραση ή στα μαγαζιά; Είναι πρώτα παρουσιάστρια και μετά τραγουδίστρια». 

Η Φαίη Σκορδά από την άλλη, εξέφρασε την διαφωνία της με τον Γιώργο Λιάγκα και όλα όσα είπε για την Δέσποινα Βανδή λέγοντας, «Η Δέσποινα είναι τραγουδίστρια. Πιστεύεται το αντίθετο; Είναι τραγουδίστρια τελεία και παύλα. Τα τελευταία χρόνια με τον κορωνοϊό τα μαγαζιά είναι κλειστά, η Δέσποινα έβγαλε ένα τραγούδι που εσένα μπορεί να μην είναι του γούστου σου αλλά είναι εξαιρετικό. Είναι στην Κύπρο και τραγουδάει εκεί και ότι και να κάνει έχει το δικό της κοινό. Ότι και να γίνει και αύριο να σταματήσει την παρουσίαση, είναι τραγουδίστρια και αυτό την ακολουθεί».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μια ζωή η Φαίη στο βαρετό ρόλο του να το παίζει καλή και προστάτιδα.

    Μια χαρά τα είπε ο Λιάγκας. (Όπως μια χαρά τα είπε και ο Μαστοράκης στην κριτική του.) Πέρισσότερο παρουσιάστρια παρά τραγουδίστρια είναι η Βανδή εδώ και αρκετά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !