Total Blackout: Κοκλώνης και Καινούργιου στο παιχνίδι – Ζευγάρια έκπληξη

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


 Μπορεί να αργήσουν να μπουν σε γύρισμα στο «Total Blackout», αλλά από τη στιγμή που ξεκίνησαν την προηγούμενη Δευτέρα, το Σάββατο θα γίνει και η μεγάλη πρεμιέρα – με ζευγάρια celebrities σε έκτακτη μάλιστα μέρα προβολής – καθώς κανονικά το παιχνίδι θα προβάλλεται κάθε Τρίτη και Πεμπτη στις 22.40 μετα τον «Σασμό».

Ωστόσο, πέρα από τους καλεσμένους του πρώτου επεισοδίου η αλήθεια είναι ότι στην παραγωγή του παιχνιδιού που δεν είναι άλλη από την Barking well media έχουν στοχεύσει ψηλά. Κι αυτό γιατί μεταξύ των συμμετεχόντων φιγουράρει και το όνομα του Νίκου Κοκλώνη που τυγχάνει να είναι και ο παραγωγός του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

Έτσι ο Νίκος Κοκλώνης που λατρεύει τα παιχνίδια όσο και την έκθεση στο γυαλί θα εμφανιστεί σε ένα από τα επεισόδια του Blackout. Μόνο που μαζί του δεν θα έχει τον κολλητό του Τρύφωνα Σαμαρά, που έχει αφήσει εποχή με τα επιφωνήματά του και τις στριγκλιές του, αλλά μια γυναίκα. Αυτή δεν είναι άλλη από την κολλητή του, Κατερίνα Καινούργιου. Οι δυο τους αναμένεται να μπουν… στο σκοτάδι και όλοι περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα επί της οθόνης.

Επίσης στη λίστα συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Πέτρου Πολυχρονίδη από τον Τροχό της Τύχης αλλά και της Κατερίνας Ζαρίφη έχοντας στο αυτό της τον Ηλία Βρεττό. Μάλιστα η Κατερίνα είχε περάσει και από δοκιμαστικό για την παρουσίαση του παιχνιδιού αλλά τελικά επελέγη ο φίλος της Αναστάσιος Ράμμος.

youfly.com

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !