The Masked Singer: Στον αέρα το πρώτο τρέιλερ του ΣΚΑΙ

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


 Το The Masked Singer, το νέο μυστηριώδες ψυχαγωγικό show, έρχεται πολύ σύντομα στον ΣΚΑΪ και το πρώτο τρέιλερ βρίσκεται ήδη στον αέρα. Στο The Masked Singer πρόκειται να απολαύσουμε εντυπωσιακές εμφανίσεις με κουστούμια και συμμετέχοντες – έκπληξη.

Η συγκεκριμένη μουσική εκπομπή είναι πολύ διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει στην ελληνική τηλεόραση, γι’ αυτό και δε θα υπάρχουν coaches ή κριτές. Αντιθέτως αυτοί που θα κάθονται στην κριτική επιτροπή θα λέγονται «ντετέκτιβ», αφού θα είναι εκείνοι που θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν ποιοι κρύβεται πίσω από τις στολές.

Παρουσιαστής του show θα είναι ο Σάκης Ρουβάς και στην κριτική επιτροπή, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα δούμε τους: Νίκο Μουτσινά, Αθηνά Οικονομάκου, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη. Την καλλιτεχνική διεύθυνση του παιχνιδιού θα αναλάβει ο έμπειρος στον χώρο,  Κωνσταντίνος Ρήγος.

Μέχρι στιγμής, άγνωστο παραμένει το πότε θα κάνει πρεμιέρα το συγκεκριμένο project του ΣΚΑΙ, που την παραγωγή έχει αναλάβει η Acun Medya.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !