Survivor: Έντονος καβγάς για Κουρεντή και Τσακατσούκα – «Σαν να μη σέβεσαι τον Άγιο μου»

Άρης Κατσιφής
0

 


Νέος κύκλος… επεισοδίων ξεκίνησε στο Survivor για τη  Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη καθώς η τράπουλα του παιχνιδιού μοιράστηκε ξανά και οι δυος τους βρίσκονται πια μαζί στην ίδια ομάδα. Στο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής, μάλιστα, οι δυο παίκτες είχαν τον πρώτο τους καβγά!

Όλα ξεκίνησαν με τον σταυρό του Αγίου Εφραίμ που είχε δωρίσει ο αγρότης στην ηθοποιό. «Είναι σαν να μη σέβεσαι τον Άγιο μου και την πίστη μου. Φέρε μου σε παρακαλώ τον σταυρό μου άμα μπορείς και θα είμαστε μια χαρά» τόνισε, με σαφήνεια, ο Γιώργος Κατσαούνης στην Μυριέλλα Κουρεντή.

«Για άλλη μια φορά μου απέδειξε ότι δεν μπορώ να τον εμπιστεύομαι ούτε να εμπιστεύομαι την κρίση του ούτε να νιώθω ότι είναι ένας άνθρωπος που σέβεται σε γενικές γραμμές κάποια πράγματα» εξομολογήθηκε η γοητευτική ηθοποιός στην κάμερα του Survivor. «Θεωρώ ότι όλο αυτό το έκανε τηλεοπτικά διότι ούτως ή άλλως κατάλαβε από τη συμπεριφορά μου ότι εγώ το πάω εντελώς φιλικά το πράγμα και δεν αποσκοπώ πουθενά και δεν θέλω να συγχυστεί τίποτα και γενικότερα δεν ταιριάζουμε».

Γ.Τ.: Άμα τον ήθελες τον σταυρό και σεβόσουν τον Άγιο, γιατί είναι και προστάτης μου…

Μ.Κ.: Μην μου λες εμένα αν σέβομαι ή όχι, γιατί αυτή τη στιγμή με προσβάλλεις και γω δεν ήρθα να σε προσβάλλω. Μια χαρά σέβομαι, στην ίδια θρησκεία πιστεύουμε. Επειδή αυτό που κάνεις δεν είναι αρκετά χριστιανικό αυτή τη στιγμή, θα σου δώσω τον σταυρό αλλά δεν χρειάζεται να το κάνεις όλο αυτό».

«Η φράση που αυτή τη στιγμή μου ταιριάζει για τον Γιώργο είναι… μακριά και αγαπημένοι» ξεκαθάρισε, στη συνέχεια, η Μυριέλλα Κουρεντή στην κάμερα του Survivor.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !