Survivor: Στα μαχαίρια ξανά ο Άρης Σοϊλέδης και ο Τάκης Καραγκούνιας...

Άρης Κατσιφής
0


Μια σειρά από ύμνους για το πρόσωπο του έφερε η παραμονή του Τάκη Καραγκούνια στο Survivor το βράδυ του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ. Όσα δήλωσε, όμως, ο παίκτης της μπλε ομάδας στο τελευταίο συμβούλιο περί… παρακίνησης των παικτών από τον Άρη Σοϊλέδη έκαναν έξω φρενών τον γνωστό ποδοσφαιριστή.

Πιο συγκεκριμένα, όταν η μπλε ομάδα «χαλάρωνε» στην παραλία, τα αίματα άναψαν ανάμεσα στους δυο άντρες και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια!

«Όλοι λένε ότι είμαι σούπερ ουάου στις κατασκευές, σούπερ φοβερός στην επιβίωση γιατί φέρνω φαγητό και φτιάχνω πράγματα, είμαι συνεργάσιμος, είμαι σούπερ δυνατός στα αγωνίσματα και φέρνω νίκες και δεν πεινάμε. Οκ, τελικά ποιο είναι το θέμα μαζί μου;» αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά ο Τάκης Καραγκούνιας. «Το μόνο σίγουρο είναι ένα! Έχει καταφέρει ο Άρης Σοϊλέδης μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα να κάνουν το σχεδιάγραμμα τους, να προσπαθούν να με βγάλουν φάουλ ότι δεν δέχομαι την άποψη και την γνώμη κάποιου».

«Ακούστηκαν πολύ βαριά πράγματα από το στόμα του Τάκη. Για μένα η λέξη υπήκοος και πως παρακινώ εγώ ψηφοφορίες ακούγονται στα αυτιά μου πολύ βαριές κουβέντες. Μάλλον δεν το φίλτραρε στο μυαλό του πριν το πει. Δεν μου άρεσε καθόλου και με βρίσκει απέναντι του. Πρώτα από όλα προσβάλλει τα παιδιά και μετά προσβάλλει και εμένα» τόνισε, λίγο νωρίτερα, ο Άρης Σοϊλέδης με σαφήνεια στο Survivor του Σαββάτου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !