Survivor: Εξερράγη ο Τάκης Καραγκούνιας – «Άνθρωπος είμαι ρε, δεν είμαι ζώο»

Άρης Κατσιφής
0


Την πιο επεισοδιακή νύχτα μέχρι σήμερα στο Survivor έζησε ο Τάκης Καραγκούνιας, καθώς και οι υπόλοιποι παίκτες των Διασήμων, όπως παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη νύχτα του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ.

Αφορμή στάθηκε το θέμα του ύπνου για το οποίο και ο παίκτης του Survivor δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του όσο και αν οι συμπαίκτες του, όπως η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Απόστολος Ρουβάς, τον προέτρεπαν να επιστρέψει στην καλύβα προκειμένου να συνεχίσει τον ύπνο ου. «Δεν μπορώ γιατί έχω τη μεριά μου και έρχονται εκεί να κοιμηθούν τα παιδιά! Πάω να φύγω για να μην τους ενοχλώ και έρχομαι εδώ! Ε τι… Πείτε μου που θέλετε να κοιμηθεί ένας άνθρωπος για να καταλάβω. Γιατί από την πρώτη στιγμή που έχω έρθει εδώ ψάχνετε να βρείτε μύγα για μένα».

«Τάκη μου σε παρακαλώ πολύ! Κάθε βράδυ έχουμε τα ίδια πράγματα» τόνισε, με τη σειρά του, ο Απόστολος Ρουβάς αρνούμενος να δεχθεί και πάλι τις φωνές στην καλύβα της ομάδας του. «Εμείς τι φταίμε, εξήγησε μου, να ακούμε κάθε βράδυ γκρίνιες και τσακωμούς».

«Δεν θέλω άλλη κουβέντα καμία! Κουβέντα καμία! Μα την Παναγία δηλαδή… Από κανέναν σας! Άντε λοιπόν. Ήμαρτον» αποκρίθηκε εξοργισμένος ο Τάκης Καραγκούνιας στο Survivor. «Άνθρωπος είμαι ρε, δεν είμαι ζώο! Μυριέλλα είμαι άνθρωπος, δεν είμαι ζώο! Το καταλαβαίνεις; Και για σένα και για μερικούς άλλους εδώ πέρα! Σε παρακαλώ πολύ γιατί δεν μου συμπεριφέρεσαι ωραία».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !