Survivor: Η Αθηνά Ευμορφιάδη ξεσπά: «Δεν έχω κάνει πλαστική»

Άρης Κατσιφής
0


Η Αθηνά Ευμορφιάδη αποχώρησε από το Survivor καθώς δεν μπορούσε να ζήσει άλλο μακριά από την κόρη της.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης στου ΣΚΑΪ σε συνέντευξή της απάντησε σε αυτούς που την έκριναν λέγοντας πως γνώριζε πολύ καλά που πήγαινε, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις.

Αρκετές φορές μέσα στο παιχνίδι παραπονέθηκες ότι σου λείπει η κόρη σου. Κάποιοι το σχολίασαν αρνητικά λέγοντας ότι γνώριζε πολύ καλά πού πήγαινε...

Όποιοι είναι έξω από τον χορό πολλά τραγούδια ξέρουν και λένε. Όσο κι αν προετοιμάζεσαι για αυτό το παιχνίδι, δεν μπορείς να ξέρεις πώς θα σου «σκάσει» εκεί μέσα γιατί το Survivor είναι πάνω από όλα παιχνίδι του μυαλού. Εγώ από ένα σημείο και μετά έκανα συνέχεια αρνητικές σκέψεις. Ενιωθα ενοχές ότι έχω αφήσει το παιδί μου, στενοχωρήθηκα ιδιαίτερα που είχε γενέθλια και δεν μπορούσα να τα γιορτάσω μαζί της. Συναισθηματικά είχα πολλά σκαμπανεβάσματα.

Και κάποιοι άλλοι σχολίασαν τις πλαστικές επεμβάσεις που, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχεις κάνει.

Αυτό το ψέμα πρέπει να τελειώσει! Δεν σου κρύβω πως όταν διάβασα αυτά τα απαίσια πράγματα, που συνοδεύονταν μάλιστα και από φωτογραφίες από τότε που ήμουν 19 χρόνων, έκλαιγα από τα νεύρα μου. Ήθελα να βάλω τις φωνές. Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες ήταν λίγο μετά τη γέννηση της κόρης μου. Ήμουν στην περίοδο του θηλασμού, ήμουν ανενεργή αθλήτρια και είχα κάποια παραπάνω κιλά. Όταν ιδρώνω και ματώνω στα ρινγκ για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στους αγώνες, όταν κάνω προπόνηση τέσσερις ώρες την ημέρα, είναι λογικό να μην έχω τον ίδιο σωματότυπο. Είναι δυνατόν να έχω το μαγουλάκι που είχα στα 19 μου τώρα που είμαι 32 και τα χαρακτηριστικά μου έχουν αλλάξει από την απώλεια κιλών; Δεν έχω κάνει καμία πλαστική! Και δεν μπορώ να κάνω τίποτα πριν ολοκληρώσω την πορεία μου ως αθλήτρια. Η μύτη μου είναι σπασμένη, θα ήταν ανώφελο να κάνω οποιαδήποτε πλαστική σε ένα πρόσωπο που χτυπιέται στους αγώνες. Το μόνο που έχω πειράξει επάνω μου είναι τα χείλη μου. Αλλά αυτό δεν είναι πλαστική.

Αθηνά, πώς ένιωσες όταν συναντήθηκες ξανά με την οικογένειά σου;

Της κόρης μου της άρεσε το Survivor και ήθελε να παραμείνω στο παιχνίδι. Αλλά όταν γύρισα μου είπε: «Από τη στιγμή που αυτή ήταν η επιθυμία σου, χαίρομαι πολύ που επέστρεψες». Ο Γιάννης ήθελε πολύ να γυρίσω και το κατάλαβα κι από το μήνυμα που μου έστειλε στο έπαθλο επικοινωνίας. Δεν μπορεί λεπτό να ζήσει μακριά μου!


Πηγή:ΟΚ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !