GNTM: Επιστρέφουν τελικά Καγιά-Παπαγεωργίου;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Θα δούμε ή όχι GNTM, τη νέα τηλεοπτική σεζόν; Η απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα φαίνεται πως εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την έκβαση των συζητήσεων που έχει ανοίξει το STAR. Ναι, καλά καταλάβατε, το κανάλι έχει προσεγγίσει Βίκυ Καγιά και Ηλιάνα Παπαγεωργίου εν όψει του νέου GNTM, με την τελευταία να θέτει υψηλό οικονομικό τίμημα!

Το STAR θέλει αν βγάλει νέο κύκλο στο GNTM αλλά διαμορφώνοντας ένα πολύ διαφορετικό σκηνικό από το φετινό. Εξάλλου αποτελεί κοινό μυστικό ότι κανείς από το κανάλι δεν έμεινε ευχαριστημένος από το φετινό project. Κάποια πρόσωπα, λοιπόν, πρέπει να αλλάξουν..

Σύμφωνα με τη Ναταλία Ανδρικοπούλου, στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς έχουν προσεγγίσει ήδη δύο παλιές γνώριμες. Ο λόγος για την Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, οι οποίες αμφότερες συνέβαλα στην επιτυχία του GNTM. Τα πράγματα όμως μόνο εύκολα δεν είναι!

Η μεν Βίκυ Καγιά μοιάζει εντελώς αρνητική σε μια τέτοια προοπτική, κάτι που είχε αφήσει να εννοηθεί και με διάφορες δηλώσεις της. Πολλές φορές την θυμόμαστε να αναφέρει πως το GNTM θέλει ‘ξεκούραση’, οπότε θα έμοιαζε κάπως περίεργο να έκανε στροφή 180° και να έλεγε το μεγάλο ναι.

Η δε Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν είναι τόσο αρνητική αλλά δεν μοιάζει να… ‘καίγεται’ κιόλας. Για αυτό τον λόγο έχει θέσει ένα αρκετά υψηλό οικονομικό τίμημα, προκειμένου να επιστρέψει στον διαγωνισμό μόδας. Το μόνο σίγουρο είναι το STAR καλείται να κάνει γρήγορα βήματα, ούτως ώστε να συνθέσει εκ νέου μια δυνατή ομάδα, η οποία θα τραβήξει τα βλέμματα του τηλεοπτικού κοινού!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !