Συνεχίζει ακάθεκτο το «Deal»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


 Ευχάριστα νέα για τους τηλεθεατές που έχουν αποδείξει πως περνούν ευχάριστα αφού σημειώνει υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Λογικό λοιπόν που η διοίκηση του ALPHA αποφάσισε να μην περιμένει και να του δώσει από νωρίς το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν… και για μία ακόμα σεζόν.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr,  ο Χρήστος Φερεντίνος θα συνεχίσει να κάνει DEAL και την επόμενη σεζόν με τον τραπεζίτη να αντιμετωπίζει καθημερινά τους παίκτες και τους τηλεθεατές να περνούν ευχάριστα.

Αξίζει να αναφέρω ότι αν και προβάλλεται ο έκτος κύκλος στον ALPHA, εξακολουθούν να είναι πολλοί αυτοί που συνεχίζουν να κάνουν αιτήσεις για να μπουν στην «παρέα» του τηλεπαιχνιδιού και να προσπαθήσουν να… σπάσουν τα νεύρα του τραπεζίτη κάνοντας ένα καλό deal. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου ο επόμενος κύκλος, ο έβδομος στον ALPHA, θα έχει κι άλλες αλλαγές, όπως το κεντρικό τραπέζι που κάθεται ο Φερεντίνος με τον «κεντρικό» παίκτη, που πρόκειται να γίνει πιο… χρηστικό!

Επίσης στο κανάλι ελπίζουν πως μέχρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα για το νέο κύκλο θα επιτρέπεται να βγάλουν τα διαχωριστικά τζάμια μεταξύ των παικτών, αλλά έχοντας βέβαια λάβει όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις και μέτρα εναντίον του κορονοϊού. Την περίοδο αυτή πάντως μελετούν και κάποιες αλλαγές που μπορούν να κάνουν και στη διαδικασία ώστε σε έναν περίπου μήνα που θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για την επόμενη σεζόν το DEAL να έχει ακόμα περισσότερο… σασπένς κι αγωνία, αλλά διατηρώντας το ίδιο κέφι με σκοπό ο Χρήστος Φερεντίνος με τους… deal-άρχες παίκτες του να περνούν αυτοί καλά… κι οι τηλεθεατές καλύτερα…!


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !