Δημήτρης Αποστόλου: «Δεν ξέρω ποια θα είναι η συνέχεια»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


 Στη "Super Κατερίνα” της Δευτέρας βρέθηκε ο Δημήτρης Αποστόλου και επιβεβαίωσε την είδηση ότι ολοκληρώνεται και επίσημα η "Τούρτα της Μαμάς”.

"Εμείς είχαμε πάει το σήριαλ παντού. Τα άλλα κανάλια δεν μας απάντησαν ποτέ. Αλλά η ΕΡΤ το δέχθηκε. Υπήρχαν αντιδράσεις από στελέχη. Πήγαμε με την λογική ότι θα γίνει μια σεζόν. Θέλαμε να βγάλουμε τον καημό μας με αυτή τη σειρά. Η ΕΡΤ ήθελε να συνεχίσουμε και δεύτερη σεζόν. Αρχίσαμε να το αλλάζουμε λίγο και να το πειράζουμε. Αποφασίσαμε όλοι μαζί ότι δεν θα πάει για τρίτη σεζόν. Ο Αλέξανδρος είναι πεθαμένος από τα γυρίσματα. Δεν κοιμάται. Αυτό ήταν μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα. Έχει βγει ένα κίνημα στο twitter που λέει πως δεν θα σας αφήσουμε να σταματήσετε την σειρά και έτσι δεν ξέρω ποια θα είναι η συνέχεια. Το επίσημο όμως είναι πως τελειώνουμε. Η επίσημη απάντηση που έχουμε από την ΕΡΤ είναι πως φέτος το σήριαλ σταματάει οριστικά" είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε ότι: "Μέχρι την προηγούμενη βδομάδα έλεγα εντάξει, οκ. Μετά είδα όλη αυτή τη δύναμη του κόσμου. Βοηθάει πολύ η τεχνολογία. Διαβάζω όλα τα μηνύματα μετά τα επεισόδια για να δω τι έχουν καταλάβει και τα έχουν καταλάβει όλα”.

Τέλος είπε: "Η ΕΡΤ μας έχει αφήσει τελείως ελεύθερους. Σε ιδιωτικά δεν έχω νιώσει έτσι. Στην ΕΡΤ ήταν βουρ. Για το γκέι φιλί δεν ενημέρωσα κανέναν. Έχουν πει και χειρότερα σε αυτή τη σειρά. Έτσι κι αλλιώς αυτοί διαβάζουν τα σενάρια πριν και βλέπουν το επεισόδιο τέσσερις ημέρες πριν την προβολή"

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !