Άγριες Μέλισσες: «Θα μιλήσει και η αλήθεια θα λάμψει»

0


Στο περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ tv» και τη Μαρία Ανδρέου έδωσε συνέντευξη η Δανάη Λουκάκη. Η γνωστή ηθοποιός, που τα τελευταία τρία χρόνια απολαμβάνουμε στις Άγριες Μέλισσες, μίλησε για την περιπέτεια στην οποία έχει μπλέξει ο τηλεοπτικός της γιος, ο Θανάσης.

Δυστυχώς η οικογένεια Τόλλια μπλέκεται με το παρακράτος…

Η οικογένεια Τόλλια θα δει το σκληρό πρόσωπο των εκπροσώπων του καθεστώτος. Οι δυο γονείς θα τρελαθούν όταν θα ακούσουν το γιο τους, τον Θανάση, που έχει εισχωρήσει στους Αβαντες, να ομολογεί στυγερές, εκ προμελέτης δολοφονίες αντιστασιακών πάνω στο βουνό, τις οποίες φυσικά το παλικαράκι δεν διέπραξε.

Οι Αβαντες θα τον εκμεταλλευτούν για τα καλά το γιόκα μας. Τον οικειοποιήθηκαν, τον κορόιδεψαν, τον πλάνεψαν και αυτός τους ακολούθησε τυφλά, γιατί είχε ανάγκη να ανήκει κάπου που να τον επιβεβαιώνουν. Ο Θανάσης, φυσικά, δεν έχει σκοτώσει τον Ορφανίδη και τους συντρόφους του, αλλά θα του φορτώσουν τους φόνους.

Τι θα κάνει η Παγώνα;

Η Παγώνα δεν πιστεύει ότι γέννησε ένα δολοφόνο. Το μητρικό ένστικτο είναι ισχυρό και νιώθει ότι ο γιος της εκβιάζεται για να πάρει τους φόνους πάνω του. Αλλά δεν ξέρει με τι τον εκβιάζουν. Όπως λοιπόν βοήθησε τη Σοφούλα, στην οποία μιλούσε συνέχεια με το καλό για να την κάνει να παραδεχτεί την κακοποίηση που είχε υποστεί από τον Βόσκαρη, το ίδιο κάνει και με τον Θανάση.

Τον στηρίζει με όλη τη δύναμη της, στέκεται στο πλάι του, ενώ είναι βράχος δίπλα στον Περικλή για να μην καταρρεύσει. Ταρακουνά τον Θανάση, του λέει «μίλα, παιδί μου, θα φας τα νιάτα σου στη φυλακή, ποιον καλύπτεις;».

Θα αναρωτηθεί πού έκανε λάθος με το γιο της;

Φυσικά. Πιστεύει ότι η επιλόχεια κατάθλιψη που έπαθε στην τελευταία της εγκυμοσύνη και η φυγή της από το σπίτι ταρακούνησε τα παιδιά της. Τότε ο άντρας της είχε γίνε πολύ οξύθυμος μαζί τους.

Και φαίνεται πως ο Θανάσης δεν είχε εισπράξει την αποδοχή του πατέρα, οπότε τώρα κάνει το οτιδήποτε για να τραβήξει την προσοχή του. Όταν, όμως, δει τι θα πει κρατητήριο, πιστεύω, ότι θα μιλήσει και η αλήθεια θα λάμψει. Δεν νομίζω ότι θα θυσιάσει τη ζωή και τα νιάτα του για δολοφόνους.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !