Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, το αντιμετώπισα κι έχασα τη δουλειά»

0

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχθεί, το θρυλικό Ρετιρέ, αλλά και τις αμοιβές στο θέατρο.

«Ο πατέρας δεν πήρε με καλό τρόπο ότι θα γίνω ηθοποιός. Τότε υπήρχε η άποψη ότι δεν είναι μια κανονική δουλειά. Ο πατέρας μου αποδέχθηκε ότι θα κάνω αυτή τη δουλειά, όταν με είδε στην τηλεόραση. Μου άρεσε που ήμασταν μέχρι αφίσα στα δωμάτια.

Αν κάποιος δεν είναι άξιος δεν θα παραμείνει στον χώρο μας, υπάρχουν βέβαια και υπερεκτιμημένοι. Θα πρέπει να είναι εξαιρετικό ταλέντο, ώστε κάποιος να μην πάει σε σχολή υποκριτικής, δεν νομίζω όμως ότι συμβαίνει», είπε αρχικά ο Παύλος Ευαγγελόπουλος.

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος είπε στη συνέχεια: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, αλλά δεν θέλω να δώσω συνέχεια, αντιμετωπίστηκε επί τόπου, έχασα και δουλειά. Έξω στο δρόμο με φώναζαν Ιάσονα λόγω του Ρετιρέ, εγώ δεν βλέπω τις επαναλήψεις».




«Έχω κάνει σχέση και με μεγαλύτερη γυναίκα, δεν με ενδιαφέρουν καθόλου οι διαφορές ηλικίας. Δεν βλέπω τον λόγο να κάνω γυμνό στο θέατρο. Πάντα ήταν μικρές οι αμοιβές στο θέατρο», συμπλήρωσε ο Παύλος Ευαγγελόπουλος.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !