Η τρίτη σεζόν του «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» ξεκίνησε γυρίσματα

0


Στη νέα σεζόν, που θα αποτελείται κι αυτή από 8 επεισόδια, ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης είναι συντετριμμένος μετά τον τραγικό χαμό της αγαπημένης του Τόνιας και πενθεί κλεισμένος στο σπίτι του. Ωστόσο, μία έκρηξη σε ένα γραφείο τελετών δεν αργεί να τον επαναφέρει στην ενεργό δράση, καθώς το τμήμα ανθρωποκτονιών ζητά και πάλι τη συμβολή του.

Στο πλευρό του πρωταγωνιστή Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, επιστρέφουν οι Πέτρος Λαγούτης, Βίκυ Παπαδοπούλου,  Άννα Μενενάκου, Μάνος Βακούσης, Σπύρος Παπαδόπουλος, Κατερίνα Διδασκάλου, Δημήτρης Καπετανάκος, Τάσος Νούσιας και Κόρα Καρβούνη. 

Πλην των γνώριμων προσώπων όμως, στη σειρά θα εμφανιστούν και νέα. Ανάμεσα στα ονόματα που θα συνδράμουν με τις υποκριτικές τους ικανότητες , βρίσκονται οι – πάρτε ανάσα- Γιάννης Μπέζος, Κώστας Αρζόγλου, Μαριάννα Τουμασάτου, Σπύρος Μπιμπίλας, Μαίρη Χρονοπούλου, Ηλίας Λογοθέτης, Αντίνοος Αλμπάνης, Κρατερός Κατσούλης, Στράτος «Stan» Αντιπαριώτης, Ιωάννα Κολλιοπούλου, Σωτήρης Χατζάκης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Κώστας Φαλελάκης, Αθηνά Τσιλύρα και Σοφία Πανάγου.

Τα γυρίσματα της νέας σεζόν ξεκίνησαν ήδη και αναμένεται να ολοκληρωθούν γύρω στα τέλη Μαΐου. Η ημερομηνία προβολής του «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» δεν έχει ακόμα οριστεί. 



Lifo.gr 


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !