Μαρίνα Ασλάνογλου: «Όλα αυτά δεν συμβαίνουν μόνο στο θέατρο. Υπάρχουν και σε άλλους χώρους. »

0


Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ήταν σήμερα καλεσμένη η Μαρίνα Ασλάνογλου. Η αγαπημένη ηθοποιός, μίλησε για την οικογένειά της, τις προσπάθειες που έκανε για να γίνει μητέρα και έστειλε το δικό της μήνυμα με αφορμή τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη που ξεκίνησε.

«Αλλάζουν τα δεδομένα συνέχεια. Στην παράσταση κολλήσαμε κοροναϊό, σταματήσαμε, ξεκινήσαμε ξανά μετά. Νόσησα και εγώ παρότι τριπλά εμβολιασμένη. Η παράσταση λέγεται «Terror». Είναι ένα δικαστικό δράμα σε σκηνοθεσία του Γιώργου Οικονόμου. Το κοινό αποφασίζει αν ο κατηγορούμενος, που είναι ένας πιλότος της πολεμικής αεροπορίας και έχει καταρρίψει ένα αεροσκάφος, αν είναι αθώος ή ένοχος.

Το κοινό έχει δύο κάρτες «Αθώος» και «Ένοχος» και όταν του ζητηθεί σηκώνει αυτή που θεωρεί πιο σωστή. Έχουμε προβάρει δύο διαφορετικές εκδοχές για φινάλε. Έχει πλάκα γιατί δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί η παράσταση και πάνω στη σκηνή κοιταζόμαστε», είπε αρχικά η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου είπε στη συνέχεια: «Ήταν και είναι ένα θέμα ταμπού. Μίλησα γιατί από όλους τους ρόλους που έχω παίξει στη ζωή μου, το να γίνω μαμά ήταν ότι πιο σημαντικό έχω κάνει. Με έχει σημαδέψει. Ήταν μία δική μου μάχη, μια προσπάθεια που κατάφερα. Δεν το έβαλα ποτέ κάτω».

Για τον σύντροφό της, η Μαρίνα Ασλάνογλου είπε: «Είχε άγχος, με έπαιρνε τηλέφωνο όταν έλειπε από το σπίτι να δει πως είμαι. Μου αρέσει που δεν είναι του χώρου. Είναι πολύ ωραίο. Όταν με γνώρισε δεν ήξερε ότι είμαι ηθοποιός. Καταλαβαίνει και τα περίεργα ωράρια που έχω και τα αντιμετωπίζει όλα ψύχραιμα, ακόμα και μια σκηνή ερωτική που μπορεί να έχω να γυρίσω. Δεν μου έχει κάνει ποτέ σκηνή ζηλοτυπίας».

Τέλος, σχολιάζοντας το #metoo και τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη που ξεκίνησε, η Μαρίνα Ασλάνογλου τόνισε: «Ως γυναίκα και ως ηθοποιός νιώθω ανακούφιση και χαρά που αυτές οι γυναίκες μίλησαν και τις ακούσαμε. Δεν έχει σημασία το πότε μίλησαν αλλά το ότι μίλησαν. Είμαστε μαζί τους και τις στηρίζουμε. Είμαι δίπλα τους εννοείται. Απλά πρέπει να πούμε ότι όλα αυτά δεν συμβαίνουν μόνο στο θέατρο. Υπάρχουν και σε άλλους χώρους. Όμως δεν έχει κανένας δικαίωμα να σου συμπεριφέρεται έτσι και να σου μιλάει άσχημα. Νομίζω ότι με όλα αυτά ήρθε η ώρα να μπουν τα πράγματα στη θέση τους».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !