Τι συμβαίνει με το τηλεοπτικό μέλλον των Γκουντάρα-Κάκαβα

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


 Περίοδος συζητήσεων, ανακατάξεων, σχεδίων για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν στα κανάλια και τα στελέχη περνάνε από κόσκινο πρόσωπα και εκπομπές για του χρόνου. Αν και το πρόγραμμα τις καθημερινές φαίνεται να απασχολεί περισσότερο τον ΣΚΑΪ προς το παρών και αναφέρομαι για τη ζώνη της Ιωάννας Μαλέσκου αλλά και το πώς θα μπορούσε να διαμορφωθεί το πρόγραμμα από το πρωί μέχρι και το μεσημέρι μέχρι το μεσημεριανό δελτίο με την Εύα Αντωνοπούλου, ωστόσο, κάποια στιγμή στο κάδρο θα μπει και το Σαββατοκύριακο.

Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης μπορεί να μην συνέχισαν και φέτος, αν και η Αντελίνα έχει ενεργό συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ, και στη θέση τους να μπήκαν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα μετά από πρόταση της Αλκηστης Μαραγκουδάκη όταν ανέλαβε το πρόγραμμα, ωστόσο, τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα. Ούτε το Big Brother πέτυχε που παρουσίασε το ζευγάρι αλλά και το ΣΚ δεν έφερε την άνοιξη στο Φάληρο. Φυσικά, πρόκειται για μια ιδιαίτερη περίπτωση αυτή της μεσημεριανής ζώνης στον ΣΚΑΪ καθώς είναι μια ζώνη αγορασμένη εδώ και χρόνο από τον Φίλιππο Βρυώνη κατά βάση εμπορική που έχει δυσκολίες και ιδιομορφίες, τις οποίες πλέον φαίνεται ότι το κανάλι αναγνωρίζει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβόλαιο που έχει το ζευγάρι σε σχέση με την μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚ είναι για ένα συν ένα χρόνο από την πλευρά του καναλιού η ανανέωση και ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με τους δυο ενδιαφερόμενους. Αλλωστε, προέχει η πράιμ τάιμ και οι καθημερινές που συνεχίζουν να αποτελούν έναν άλυτο ακόμα γρίφο. Το συμβόλαιο με το Big Brother ηταν διαφορετικό και έληξε όπως άλλωστε έληξε και το ριάλιτι για το κανάλι του Νέου Φαλήρου. Από ότι φαίνεται όλα θα κριθούν με το τι θα προκύψει κι από την αγορά και όλα τα σενάρια μοιάζουν ανοικτά.

tinasmess.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !