Σάββας Σαλίπας: «Καλώς ή κακώς με την υποκριτική μία είσαι και μία δεν είσαι»

0

Ο Σάββας Σαλίπας μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA. Ο Γιαννάκης από το επιτυχημένο σίριαλ «Ευτυχισμένοι μαζί» μεγάλωσε και σήμερα σπουδάζει ναυτιλιακά ενώ παράλληλα εργάζεται σαν διανομέας.

Ειδικότερα, μιλώντας στη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου, ο Σάββας Σαλίπας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δύο χρονών γράφτηκα σε ένα πρακτορείο και άρχισα να κάνω φωτογραφίσεις για περιοδικά και ερίπου στα 7 ήρθε το “Ευτυχισμένοι μαζί”. Κάποια στιγμή δεν ήθελα όμως να παίζω στην τηλεόραση γιατί ντρεπόμουν που έβγαινα έξω και μου μιλούσαν. Έχανα την παιδική μου ηλικία».

«Σπουδάζω ναυτιλιακά και αισθάνομαι πιο ασφαλής ότι θα έχω δουλειά στο μέλλον. Καλώς ή κακώς με την υποκριτική μία είσαι και μία δεν είσαι. Παράλληλα εργάζομαι σαν διανομέας και πηγαίνω σε ένα φροντιστήριο και βοηθάω» συμπλήρωσε επίσης ο Σάββας Σαλίπας στη μεσημεριανή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Μεγάλο Κανάλι.




Αναφορικά με τα βιντεάκια του στο Tik Tok είπε: «Είδα ότι στο Tik Tok κάποια άλλα παιδιά που έχουν παίξει σε ελληνικές σειρές ανεβάζουν βίντεο με παλιές σκηνές και είπα “καλή ιδέα”».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !