Σχεδόν οριστικό: Μετακόμιση του Γιώργου Λιάγκα στην απογευματινή ζώνη;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
9

 


Ήταν σκέψη και φαίνεται πως γίνεται πράξη. Ο ΑΝΤ1 είναι πολύ κοντά στην οριστική απόφαση να «σπάσει» το δίδυμο Λιάγκα-Σκορδά και να δημιουργήσει δύο εκπομπές. Ο πρώτος να παρουσιάζει ένα infotainment πρόγραμμα με θέματα επικαιρότητας, συεντεύξεις και spicy lifestyle θέματα (αυτό που προσπάθησε στον ΣΚΑΙ, αλλά του έβαλαν «φρένο» ως προς την ενημερωτική δοσολογία) και η δεύτερη ένα κλασικό γυναικείο μαγκαζίνο με ζώδια, μαγειρική, εμπορικά,gossip και ίσως κάποιες συνεντεύξεις με πιο κοινωνικό περιεχόμενο).. 

Η ανατροπή έρχεται στις ζώνες προβολής. Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν δέχεται να τελειώνει στις 09.00 το πρωί, που σημαίνει ότι η Φαίη Σκορδά θα παραμείνει κανονικά στο «Το Πρωινό» στη ζώνη 10.00-13.00. Όσο για τον Γιώργο Λιάγκα, αρχίζει να γίνεται όλο και πιο έντονο το σενάριο πως θα πάρει θέση στο απογευματινό slot 16.00-18.00 που αυτή τη στιγμή ο ΑΝΤ1 έχει κενό. 

Μάλιστα, σύμφωνα με τη Ναταλία Ανδρικοπούλου και το «Χαμογέλα και πάλι», οι δύο παρουσιαστές έχουν ήδη αρχίσει να μοιράζουν συνεργάτες. Ενδεικτικά, ο Τάσος Τεριάκης έχει «κλειδώσει» πως θα ακολουθήσει τον Γιώργο Λιάγκα. 

Ο φόβος του ΑΝΤ1

Όπως η άφιξη του Γιώργου Λιάγκα στο «Το Πρωινό» έφερε την ενδυνάμωση, έτσι και η αποχώρησή του μπορεί να φέρει την αποδυνάμωση. Για αυτό το λόγο η Φαίη Σκορδά θα πρέπει (με τη βοήθεια του καναλιού) να κάνει έξυπνη επιλογή συνεργατών και να ποντάρει πολύ στα δυνατά αποκλειστικά. 

Το ερωτηματικό στον προγραμματισμό

Αν υποθέσουμε ότι ο Λιάγκας «κλειδώνει» στο 16.00-18.00, κάτι δεν χωράει...«Εκατομμυριούχος», «5χ5», δελτίο ειδήσεων και «Ράδιο Αρβύλα» από τις 18.00 μέχρι τις 21.00..Περισσεύει μία ώρα...

Εκτός και αν ο «Εκατομμυριούχος» πάει στο slot 21.00-22.00 ή προς Σαββατοκύριακο...

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Θα μπορουσε να μπει 14:00-16:00 και μετα να ακουλουθουν τα 3 τηλεπαιχνιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το απόγευμα ανήκει στα τηλεπαιχνίδια και τις σειρές. Θα τον φάει λάχανο ο Ευαγγελάτος. Καλύτερα να έκανε το πρωι 9,30-11,30 ο Λιάγκας και μετά Σκορδά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Λιάγκας χωράει η δεν χωράει αν κόψουν τις χιλιάδες επαναλήψεις των σειρών...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έρχονται ξανά τα μονοψήφια και το πρωί και το απόγευμα καλά λένε ότι ο ant1 είναι αυτοκαταστροφικό κανάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάποιοι λένε να κοπεί η επανάληψη .. παιδιά μου το 20αρι του Κωνσταντίνου κι Ελένης δεν θα κοπεί..το κανάλι δεν θα προβεί σε μια ακόμα αυτοκτονία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Σκορδά μόνη της το πρωί θα πατώσει, σίγουρο το βατερλώ. Ο Λιάγκας το απόγευμα ή θα κόψει λίγο τον Ευαγγελάτο( χλωμό το βλέπω) ή θα πατώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διατηρώ μια επιφύλαξη για το κατά πόσο ισχύει το σενάριο αυτό. Αλλού διάβασα ότι συνεχίζουν κανονικά μαζί. Επίσης την προηγούμενη εβδομάδα που είχαν καλεσμένη τη ζήνα είπε ότι είναι δύσκολο να κοντράρει κάποιος αυτή τη στιγμή την εκπομπή του ευαγγελάτου και ο λιάγκας συμφώνησε. Δεν ξέρω αν θα ρίσκαρε κάτι τέτοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προβλέπω ένα τρίμηνο/τετράμηνο χώρια και μετα τις γιορτες παλι μαζι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !