Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της μέλλον

0

Οι τηλεοπτικές κάμερες βρέθηκαν στο event της "Make a wish" και μεταξύ των διάσημων που παρευρέθηκαν εκεί ήταν και η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιαστρια αναφέρθηκε στις φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα για το τηλεοπτικό της μέλλον.

"Δεν έχω υπογράψει ακόμα νέο συμβόλαιο με τον Alpha. Δεν έχω ούτε να σου ανακοινώσω κάτι ούτε να σου επιβεβαιώσω ή να σου διαψεύσω. Αυτή τη στιγμή, το μυαλό μου, η καρδιά μου και η σκέψη μου είναι σε αυτό που κάνω κάθε πρωί και το κάνω με πολλή αγάπη και ενδιαφέρον μαζί με την ομάδα μου.

Το μόνο που συζητάω, θέλω να συζητήσω και μπορώ να συζητήσω μαζί σας είναι το "Happy Day". Όλα τα αλλά είναι σκέψεις και συζητήσεις που δεν αφορούν τον κόσμο γιατί αν δεν ληφθεί μια συγκεκριμένη απόφαση, δεν έχει νόημα, θα κάτσω τώρα να συζητάω; Μπορεί να έχω συζητήσει και να μη θέλω να το πω.


Για μένα το βασικό σε μια συνεργασία μου, και δόξα τω Θεώ το έχω πετύχει είναι να έχω μια καθαρή συμφωνία, να μπορώ να κοιτάξω τον εργοδότη μου στα μάτια, να νιώθω εντάξει απέναντι στην ομάδα μου, να νιώθω ότι μπορώ να προσφέρω στους τηλεθεατές αυτό που πραγματικά σκέφτομαι με τη βοήθεια του σταθμού, δόξα τω Θεώ, μέχρι τώρα ήμουν τυχερή και όπου και να ήμουν αυτό το είχα".

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !