Μπέζος, Τουμασάτου και Κατσούλης στον νέο κύκλο της σειράς «Έτερος Εγώ»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Αστέρια παρελαύνουν από το «Eτερος Εγώ»! Οι Γιάννης Μπέζος, Μαριάννα Τουμασάτου και Κρατερός Κατσούλης θα εισβάλουν στον νέο κύκλο της δημοφιλούς αστυνομικής σειράς έχοντας καθοριστικό ρόλο στην πλοκή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και ο Γιάννης Μπέζος είχε εκφράσει την επιθυμία του την επόμενη τηλεοπτική σεζόν να μην πρωταγωνιστήσει σε κάποια σειρά, τα πράγματα φαίνεται να άλλαξαν, καθώς ο δημοφιλής ηθοποιός έχει δεχτεί πρόταση από τον σκηνοθέτη Σωτήρη Τσαφούλια, με τον οποίο φέτος συνεργάζονται και θεατρικά στην επιτυχημένη παράσταση «Αινιγματικές παραλλαγές», για να λάβει μέρος στον τρίτο κύκλο της σειράς «Ετερος Εγώ», που θα έχει τον τίτλο «Νέμεσις».

Στον τρίτο κύκλο θα δούμε και άλλους δημοφιλείς ηθοποιούς, όπως τους Μαριάννα Τουμασάτου, Κρατερό Κατσούλη, Αντίνοο Αλμπάνη, Κώστα Αρζόγλου και Μιχάλη Ιατρόπουλο.

Εκτός από τη συμμετοχή της Μαίρης Χρονοπούλου, η οποία έχει επιβεβαιωθεί και από την ίδια την ηθοποιό σε πρόσφατη συνέντευξή της, αλλά και του σπουδαίου θεατρικού ηθοποιού Ηλία Λογοθέτη, στο καστ της πολυαναμενόμενης σειράς της Cosmote TV θα δούμε και πολλούς άλλους γνωστούς ηθοποιούς που μιλούν αυτή την περίοδο με τον σκηνοθέτη.

Οι δημοσιογράφοι του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ σύντομα περιμένουν περισσότερες πληροφορίες, όσον αφορά τους ρόλους που θα υποδυθούν μεγάλοι σταρ του θεάτρου μας, οι οποίοι θα αποδώσουν… τιμωρία και θα καθηλώσουν το κοινό!

Espressonews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !