Οι auditions του «X Factor» συνεχίζονται

0



Απόψε στις 22:30 στο MEGA μάς συστήνονται νέοι υποψήφιοι με συγκλονιστικές φωνές, ταλέντο, όνειρα και συγκινητικές προσωπικές ιστορίες. Οι κριτές, Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος, είναι έτοιμοι να πουν το πολυπόθητο «Ναι!» σε όσους το αξίζουν.  


Στο backstage, η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος εμψυχώνουν τους διαγωνιζόμενους μαζί με συγγενείς και φίλους τους.  

Οι υποψήφιοι που πέρασαν στο bootcamp από τις auditions του Σαββάτου:  

Ο Ελληνο-ισπανός Τόνυ Βλάχος χαρακτήρισε τον εαυτό του «πολύ τρελό» στα ισπανικά και ανέβασε τον ρυθμό με το τραγούδι «Sex Bomb». Η Αποστολία Ανδρεάδου εισέβαλε με το βιολοντσέλο της και μας «ταξίδεψε» με μία μαγική ερμηνεία τού «The Chain» των Fleetwood Mac. Ο Κωνσταντίνος Ντάσιος δίχασε με την πολύ ιδιαίτερη φωνή του, αλλά πήρε τρία «ναι» για την επόμενη φάση. O Νικόλας Κωνσταντίνου τραγούδησε υπέροχα το «Όπου φυσάει ο άνεμος» του Κώστα Τουρνά.  O Αντώνης Αναγνωστόπουλος μοίρασε βιβλία με δικά του ποιήματα στους κριτές και τους κέρδισε με την ασυνήθιστη σκηνική του παρουσία. Η Ιόλη Πενταρά έκανε την έκπληξη με το πολύ απαιτητικό «New Rules» της Dua Lipa. Ο ράπερ Shady πήρε συγχαρητήρια  για τους στίχους του από τον Μιχάλη Κουινέλη και τέσσερα «ναι» από την επιτροπή. Ο Σπύρος Γιαννακάκης ερμήνευσε με στιβαρή φωνή το «Λυπήσου με» του Γιάννη Πάριου. Η Ιφιγένεια Σταμπούλη μετέδωσε τη θετική της ενέργεια με το «Everybody's Changing» των Keane και έκανε ντουέτο με τον Χρήστο Μάστορα και τη Μαρίζα Ρίζου. Η Κουβανή Ισμαράεϊ Ερνάντες Κέσσα έβαλε όλη την ψυχή της στο «Never Enough» από το κινηματογραφικό μιούζικαλ «The Greatest Showman». 


Απόψε, στις 22:30 στο MEGA, οι auditions συνεχίζονται.   

Το «X Factor» χτυπά στην καρδιά της μουσικής.   


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !