Η πρόταση του Alpha για να «κλειδώσει» τη Σταματίνα Τσιμτσιλή έως το 2025

0



Σε τροχιά ανανέωσης του συμβολαίου της με τον Alpha βρίσκεται η Σταματίνα Τσιμτσιλή, την ώρα που το όνομά της «παίζει» εδώ και μήνες σε πολλαπλά σενάρια μεταγραφής. Εν μέσω πληροφοριών που ήθελαν την παρουσιάστρια να έχει δεχθεί κρούση από τουλάχιστον δύο αντίπαλα κανάλια, ο Alpha επιχειρεί να βάλει τέλος στα σενάρια και να «κλειδώσει» το «Happy Day» στη συχνότητά του.

Το τρέχον συμβόλαιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή λήγει τον Ιούνιο, με δυνατότητα ενεργοποίησης ενός ακόμα χρόνου από την πλευρά του καναλιού. Ο Alpha, όμως, δεν περιορίζεται σε αυτό, αλλά προτείνει ανανέωση της συμφωνίας με μακρύ ορίζοντα. Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, η πρόταση του Alpha αφορά νέο συμβόλαιο για δύο συν ένα χρόνια, ενώ περιλαμβάνει και βελτιωμένους οικονομικούς όρους.

Η παρουσιάστρια, που είχε συζητήσεις και με άλλους σταθμούς για να εξετάσει τις προτάσεις τους, φέρεται να βρίσκεται πλέον κοντά στις τελικές υπογραφές με τον Alpha, με τον οποίο συνεργάζεται τα τελευταία εννέα χρόνια. Κάποιες πηγές, μάλιστα, αναφέρουν ότι υπολείπονται μόνο οι τελικές υπογραφές για να «κλειδώσει» η παραμονή της Στ. Τσιμτσιλή στην Κάντζα έως το… 2025! Μέχρι την τελευταία στιγμή, ωστόσο, δεν αποκλείεται να γίνει η… έκπληξη, καθώς στο κάδρο των διεκδικητών της Στ. Τσιμτσιλή φέρεται να μπαίνει τις τελευταίες ημέρες και το Open.

Προηγουμένως, συζητήσεις της παρουσιάστριας του «Happy Day» έγιναν τόσο με τον ΑΝΤ1, που αποφάσισε, ωστόσο, να συνεχίσει στην πρωινή ζώνη με τον Γιώργο Παπαδάκη, τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά που αναμένεται να ανανεώσουν σύντομα, όσο και με τον ΣΚΑΪ. Η παραμονή της Στ. Τσιμτσιλή στον Alpha -εφόσον πέσουν οι τελικές υπογραφές- θα σημάνει το τέλος των σεναρίων για σούπερ ντόμινο μεγάλων αλλαγών στην πρωινή ζώνη που διαφαίνονταν πριν από λίγους μήνες.




Πηγή: Enikos.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !