Γιώργος Λιανός: Το ασύλληπτο ποσό που παίρνει ο παρουσιαστής του Survivor...

Άρης Κατσιφής
3


Μεγάλος ντόρος δημιουργείται κάθε χρόνο γύρω από τα ονόματα των συμμετεχόντων στο Survivor και τις αμοιβές τους.

Φέτος, η Κάτια Ταραμπάνκο φαίνεται πως έχει την τιμητική της από τους παίκτες αφού παίρνει τα περισσότερα από όλους, έχοντας κάνει ένα χρυσό συμβόλαιο με τον Ατζούν!

Το μοντέλο και νικήτρια του GNTM κατάφερε να «κλείσει» μια ιδιαίτερα ικανοποιητική συμφωνία με τον Τούρκο παραγωγό, προκειμένου να ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με όσα είχε μεταδώσει η εκπομπή «Πρωινό», κάθε εβδομάδα παραμονής της στο παιχνίδι η Κάτια αμείβεται με το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ!

Μάλιστα, το συμβόλαιο της Κάτια Ταραμπάνκο έχει κάποιους όρους διαφορετικούς από τους άλλους παίκτες, όπως: μηδενική ρήτρα αποχώρησης, μη καταβολή χρημάτων για οικειοθελή αποχώρηση, καταβολή συνολικού μηνιαίου μισθού για αποχώρηση με εντολή γιατρού, option για μελλοντική συνεργασία.

Εκτός από τους παίκτες όμως και ο παρουσιαστής του συγκεκριμένου project ανταμείβεται πάρα πολύ καλά.

Η αμοιβή του Γιώργου Λιανού στο Survivor

Σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από διαπραγμάτευση ο Γιώργος Λιανός παίρνει 1.000 ευρώ ανά επεισόδιο. Δηλαδή αν υπολογίσουμε πως την εβδομάδα παίζονται 5 επεισόδια, ο Γιώργος πάει στις 5.000 ευρώ εβδομαδιαίως!

Συνεπώς για 4 εβδομάδες ο παρουσιαστής παίρνει 20.000 ευρώ το μήνα, ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό!

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να παίρνει περισσότερα από την Κάτια. Και από τους άλλους παίχτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είχα διαβάσει από αλλού ότι ο Μουτσινάς παίρνει 30 χιλ. το μήνα. Δηλαδή ο Μουτσινάς που κάθεται σε ένα πλατό παίρνει πολύ περισσότερα από το Λιανό που ξενιτεύτηκε από Γενάρη μέχρι Ιούνη και τον τρώει το λιοπύρι στους 40 βαθμούς;; Και το δέχτηκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή ο Λιανός για τους 6 μήνες που θα παρουσιάζει το ''Survivor'' θα πάρει 120.000 ευρω! Βάλε κι αυτά που θα βγάζει από το ''Voice'' το Φθινόπωρο, πολύ πιθανό να φτάνει τα 150.000 ευρω τη σεζόν!

    Μπράβο του γιατί είναι πολύ καλός παρουσιαστής. Από τις λίγες περιπτώσεις που η μεταπήδηση από το ένα επάγγελμα στο άλλο (από τραγούδι σε παρουσίαση) ήταν όχι απλά πετυχημένη αλλά πλέον ο άνθρωπος θεωρείται παρουσιαστής και όχι τραγουδιστής.

    Το οτι η Κατια Ταραμπαγκο (η ποια???) τσεπώνει 40.000 ευρω το μηνα (τα διπλάσια από τον παρουσιαστή του project) είναι απλά τραγικό και ενδεικτικό της εποχής μας. Μετα πως να μην τρεχουν ολοι οι νεοι στα ριαλιτι ελπιζοντας μια μέρα να γίνουν είτε...influencers στο instagram, είτε επαγγελματίες παίκτες ριάλιτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !